• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürünü içip hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sabibo

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
112
64
13
25
Merhabaa kızlar, evet popüler konu olan soğan kürüyle hamile kalan tüm kızların yorumlarını okudum sayılır. Kadınlar kulübünde bile 2000 sayfalık konu var bitirdim de geldim. Adetin 7.ci günü yani adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp 15 gün sabah akşam aç karına içmek gerekiyormuş. Yaptım, adete 7 gün var, bat 2 şubat. Kürü uygulayanlar, bitirip bekleyenler, yeni başlayanlar toplaşalım❤ Belirtileriniz varmı? Hani belirtiler oldu hamişler?

Merhabaa kızlar, evet popüler konu olan soğan kürüyle hamile kalan tüm kızların yorumlarını okudum sayılır. Kadınlar kulübünde bile 2000 sayfalık konu var bitirdim de geldim. Adetin 7.ci günü yani adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp 15 gün sabah akşam aç karına içmek gerekiyormuş. Yaptım, adete 7 gün var, bat 2 şubat. Kürü uygulayanlar, bitirip bekleyenler, yeni başlayanlar toplaşalım❤ Belirtileriniz varmı? Hani belirtiler oldu hamişler?
Hadi hakkinizda hayirlisi inşallah sizede şifa olur ve hamile kalmaniza sebep olur 🙏💕

Mystery Mystery

Yaaa Allah tüm mutlu günlerini, büyümesini göstersin size hep, ne güzel😍
Amin Rabbim sizede nasip etsin de inşallah burdan sizin bebeginizin haylazliklarini,sizin uykusuz gecelerinizi,ek gidaya geçince ne yedireceginizi,pişik olduğunda yapmaniz gerekenleri konuşalim inşallah.Tüm kalbimle diliyorum bunu size ve sizin gibi bebek isteyen herkese🙏🥰💐♥️

Ben de geldim.. Soğan kürü uyguladım bu ay adet bitiminin ertesi günü başladım 15 gün içtim. Normalde bugün adet günümdü yani dün ve ya bugün olmam gerekiyordu ama olmadım. Hafiften sol kasıkta batma var ama çok çok az. Bugüne kadar da göğsüme sadece dokununca çok az bi hassasiyet vardı bugün o yok. Bekliyorum adet olmayı çünkü içimde umutsuzluk var olmadı gibi hissediyorum. Geçen ay da ilk defa klomen+ovitrelle kullandım olmadı bu ay evde soğan kürü yapayım dedim ama inşallah bilmeden vücudumu daha da bozmamışımdır. Rabbim eksikliğimizi tamamlasın. Son durumlardan haberdar edelim birbirimizi sabibo sabibo 🥰 çünkü hemen hemen aynı durumdayız 😊

Bir buçuk yıl olacak bebek düşüneli ama hiç olmadı inşallah Rabbim çok yıpranmadan nasip eder hepimize çok yıpratıyor çünkü hamile haberi duymak istemiyorum niye benim olmuyor diye düşünüyorum habire .....😔

Ben de geldim.. Soğan kürü uyguladım bu ay adet bitiminin ertesi günü başladım 15 gün içtim. Normalde bugün adet günümdü yani dün ve ya bugün olmam gerekiyordu ama olmadım. Hafiften sol kasıkta batma var ama çok çok az. Bugüne kadar da göğsüme sadece dokununca çok az bi hassasiyet vardı bugün o yok. Bekliyorum adet olmayı çünkü içimde umutsuzluk var olmadı gibi hissediyorum. Geçen ay da ilk defa klomen+ovitrelle kullandım olmadı bu ay evde soğan kürü yapayım dedim ama inşallah bilmeden vücudumu daha da bozmamışımdır. Rabbim eksikliğimizi tamamlasın. Son durumlardan haberdar edelim birbirimizi sabibo sabibo 🥰 çünkü hemen hemen aynı durumdayız 😊
Evet bende 2 gün sonra başladım 15 gün devam ettim, sol kasıkta bendede batma ve aynen senin gibi göğüsüme dokununca acıyor hassaslar, ama regl geçiyor ufaktan sende bi kaç gü daha bekle idrarda test geç belli olur belkii hamişsinn

Evet bende 2 gün sonra başladım 15 gün devam ettim, sol kasıkta bendede batma ve aynen senin gibi göğüsüme dokununca acıyor hassaslar, ama regl geçiyor ufaktan sende bi kaç gü daha bekle idrarda test geç belli olur belkii hamişsinn
İnşallah inşallah ne kadar sevinirim olursa 🥰🤲
Ama benim adetlerim de normalde düzensiz olduğu için bu gecikme beni düşündürmüyor aslında o yüzden daha çok belirti arıyorum ama dediğin gibi bi kaç gün daha bekleyecem adet olmazsam test yaparım

Ama benim adetlerim de normalde düzensiz olduğu için bu gecikme beni düşündürmüyor aslında o yüzden daha çok belirti arıyorum ama dediğin gibi bi kaç gün daha bekleyecem adet olmazsam test yaparım
ya İnşallah hayırlısıyla Allah kucağına minik melek gönderir

çok fazlada denemeyin kızlar bende denediğim ay hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikmiş meğer . hormonları bozdugunu söylüyorlar

Durumun ne acaba canım?

Merhabalar. Sogan kuru yaptiginiz ay mi hamile kaldınız acaba?

Merhabalar. Sogan kuru yaptiginiz ay mi hamile kaldınız acaba?
evet şimdi çok şükür 7 haftalık hamileyim. Ancak şöyle birşey vardı ki ocak 4te regl oldum ocak 8de bitti. ve doktor gebe tarihimi hesaplarken 9 ocakta hamilelik başladığını dedi. Yani soğan suyu içerken hamileymişim. Ama çok faydası var deneyin

evet şimdi çok şükür 7 haftalık hamileyim. Ancak şöyle birşey vardı ki ocak 4te regl oldum ocak 8de bitti. ve doktor gebe tarihimi hesaplarken 9 ocakta hamilelik başladığını dedi. Yani soğan suyu içerken hamileymişim. Ama çok faydası var deneyin
Dun 7.günümdü basladim. Aksam tok karnina ictim ama bisey olmaz herhalde. Bi de soganin boyutu ortalama bir avuc kadar. Sifa gorurum insallah.
9 ocakta regl baslamis diye hesaplamistir sizi. Gebelik haftasi oyle hesaplaniyor. Yabi ortalama 19-20.gubde yumurtlamışsınız

Herkese merhaba
Soğan kürü ile hamile kalanlar adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün kullandınız
Bazıları adet öncesi bazıları bitince demiş
İnternette sopanı kabuklu yazan da var kabuksuz da
Kafam çok karşıt 🙄

Herkese merhaba
Soğan kürü ile hamile kalanlar adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün kullandınız
Bazıları adet öncesi bazıları bitince demiş
İnternette sopanı kabuklu yazan da var kabuksuz da
Kafam çok karşıt 🙄
Adet bitiyor 2 gün sonra başlıyorsun, 15 gun sabah akşam aç karnına

çok fazlada denemeyin kızlar bende denediğim ay hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikmiş meğer . hormonları bozdugunu söylüyorlar
Nasl yapiyonusz her sabah taze mi yoksa bir şişeye yapıp dolaba koyup her sabah iciyomusunuz yani nasl olcak bilgi verirmisnz

Nasl yapıyorsunuz acaba her sabah taze mi yoksa yapip dolaba koyup her sabah dolaptan alıp iciyormusnz

Back