Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 buçuk aylık bebeğimin ölü olması sonucu kürtaj oldum ve 7 aydır hamile kalmayı istiyorum ama olmuyor soğan kürünü duydum deneyip uygulayanlar hamile kalanlar varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar benim bir arkadaşımda bu şekilde hamile kaldı bende bu ay başlıycam tabi hayırlısı
1 adet yemeklik orta boy kuru soğan(mor soğan flan değil kahverengi günlük kullandığımızdan) onun üstündeki ince kabuğu soyun bir tencerede 1,5 su bardaği suyu kaynatın kaynayınca soğanı dörde bölüp kaynayan suya atın 5 dk kaynatın hemen altını kapatın ılıyınca bir bardak için ne sıcak ne soğuk ılık olucak ayrıca sabah aç karnına akşam aç karnına için çalışan bir hanımsanız akşam yemekten önce birde yatmadan önce için her seferinde taze hazırlanmalı adet başlamadan 15 gün önce başlayın 15 gün kullanın kullanırken adetiniz başlarsa bırakmayın 15 gün tamamlanana kadar için
bir sonraki ay adete 10 gün kala 10 gün kullanın 3 ay devam edin.
valla bildiklerimi yazdım:) ama doğru kullanım şekli budur arkadaşlar. umarım yardımcı olabildim.