Sogan kurune mi baslasam tup bebek mi denesem?

zeliha75

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
790
417
Merhaba bende pko var. 3 defa asilama denedik tutmadi tahminimce yarin adet olacagim. Ben simdi sogan kurune baslamak istiyorum ama karar veremedim tup bebegemi devam edeyim bilmiyorum. Sogan kuru ile hamile kalanlar bana cesaret verin lutfen.

ben denedim soğan kürü işe yaramadı bende. sebepsiz infertilite benim sorunum. tüp bebekte yaptım kimyasal bebelik oluştu.

öyle düşünme vakti vardır, pes etme hiçbir zaman ben 6 aşılama bir tüp bebek yaptırdım. kısmetse 2. tup bebeğe şubat ayında başlayacağım. ilk aşılamam tuttu sadece fakat 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum kısmet değilmiş. herşeyin hayırlısı.

Merhaba bende pko var. 3 defa asilama denedik tutmadi tahminimce yarin adet olacagim. Ben simdi sogan kurune baslamak istiyorum ama karar veremedim tup bebegemi devam edeyim bilmiyorum. Sogan kuru ile hamile kalanlar bana cesaret verin lutfen.

Merhaba zelihakan, bende senın gibiyim ama kesinlikle soğan kürünü tavsiye ederim ben saraçoğlu ile görüşme şansı buldum bana ve eşime kürler önerdi ofisine gittik aldık. herkez tüp bebek yapalım derken saraçoğlu hiç gerek yok bunları düzenli kullan dedi ve ben kilo vermek için tüp mide amelıyatı oldum 3 ay önce sımdıde kurlere başladım ve çok umutluyum bence mutlaka denemelisin.

şiddetli pco hastası biri olarak soğan küründen uzak dur derim hastanelik oldum ben o kür yüzünden 27 gün kanamam durmadı. düşük tansiyon ile hastaneye yatırdı doktorum beni ve kanamamı 5 günde kontrol altına alabildik ancak. ben aşılama ile gebe kaldım 2. bebeğime hamileyim dukan diye yaptım 25 kilodan fazla kilo verdim ve gebe kaldığımdan haberim dahi yoktu. bol dua ve inanç ile umudunuzu yitirmeden iyi bir merkeze başvurup doktorunuza güvenin ben gitmediğim ebe yapmadığım koca karı işi kalmadı

Suan yaklasik 10 gundur iciyorum. Umarim bende bu etkileri yapmaz. Ben 3 kere asilama yaptim tutmadi. Biraz dogal yollar denemek istedim. Benim pko sizin dediginiz kadar agir degil kilo problemim yok. Ama rutmadi asilamalar

Basladim zaten ben 10 gun oldu. Acikcasi yumurtlama ilaclarinin yaptigi wtkiyi suan sogan kurunde de aliyor gibiyim. Bakalim 2 hafta sonra belli olacak ise yarayip yaramadi adet olucak miyim olamayacak miyim. Siz kac aydir deniyosunuz kurleri. Esinize ne icin kur tavsiye etti saracoglu?

Merhaba ben 6 ay once 5 haftalik bebegimi dusurdum 6 aydir yumurtlama gunlerini takip etmeme ragmen hala gebelik yok bu ay sogan kuru ne basladim ben gibi olup bu kur ile hamile kalan var mi...

Merhaba ben 6 ay once 5 haftalik bebegimi dusurdum 6 aydir yumurtlama gunlerini takip etmeme ragmen hala gebelik yok bu ay sogan kuru ne basladim ben gibi olup bu kur ile hamile kalan var mi...
canim ben de bu ay ilk yaptim kuru ama hic yumurtlama gozukmedi simdiye kadar. ocak 11 son adet gunum. simdiye yumurta olmasi gerekmez miydi? kist olusacak diye korkuyorum suan

Canim bence sende badla sogan kurune kis varsa temizler hamile kalama yardimci olur burdan sonucu yazalim bende 22 subatta olucam adet

Canim bence sende badla sogan kurune kis varsa temizler hamile kalama yardimci olur burdan sonucu yazalim bende 22 subatta olucam adet
Basladim canim bu hafta adet olmam gerek ama bakalim pek ise yaradigina inanmiyorum ama suan tek duam adet olmak.

Merhaba tup bebek mi yaptiniz sogan kuru mu son karariniz neydi

merhaba sogan kurunu denedim ve suan hamileyim canim eger olmasaydi tup bebek deneyecektim cok sukur gerek kalmadi

Cok sevindim sizin adiniza, sogan kurunu oneren kisi bana da ayni seyi soyledi. Szin gibi bircok ornek de varmis. Ben bi kere yaptim gecen ay.. Tekrar yapicam simdi.. Siz kac kere sogan kurunu yaptiniz

Son düzenleme:
Cok sevindim sizin adiniza, sogan kurunu oneren kisi bana da ayni seyi soyledi. Szin gibi bircok ornek de varmis. Ben bi kere yaptim gecen ay.. Tekrar yapicam simdi.. Siz kac kere sogan kurunu yaptiniz
canim ben bir defa yaptim adet olana kadar bekledim 2 ay surdu adet olmam adetten 10 gun sonrada kimyasal gebelik gecirdim nasil oldu bende anlamadim. sonra tekrar basladim sogan kurune ama ancak 5 gun icebildim cunku tatile cikmistik cok onceden planlanmisti tatilimiz. tatil donusu hamile kalmisim cok sukur bebisim suan 4,5 aylik ocakta kucakta olacak Allah izin verirse. bu arada ben sogan kuruyle beraber arisutu de kullandim canim. once dogal yollari dene olmazsa tup bebek asilama islerine gir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…