soğan kürüne limin ve tuz ekledim harika oldu:)

E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar soğan kürüne başladım 5 gün oldu ilk iki gün acı çekerek içtim resmen tadı kötüydü.3.cü gün avcuma tuz döküp bir ondan bir ondan içtim.4.gün arkadaş limon siksana dedi.etkisini kaybeder diye korktum olmaz herkez öle içiyo dedi.bende limon ve tuz ekledim tadı harika oldu.aslında acıda katacaktım ama abartmayım dedim vazgeçtim.ibrahim saraçoğlunun kendi ağzından sabah proğramında dinledim.bı kür onbeş gün değil adete 10 gün kala 10 gün içilcekmiş ve etkisinin kesin olması için 3-4 adet öncesi tekrarlamak gerekiyomuş.taze olarak hazırlanıp öle içilmeliymiş.2cm ve alto çikulata kistlerini ve miyom ları geçiriyomuş.polistik over rahatsızlığını geçiriyomuş.bende hem miyom hem de çikulata kisti çıktı.kanamam azaldığı için en az 4 kilo aldım her yerim şişti.sinir ve streste cabası.allah adet göremeyen lere şifa versin çok zor.bu çikulata kisti büyüyünce açık ameliyatla alınıyomuş ve sürekli tekrarlıyomuş oyüzden küçük çikulata kisti olan tüm arkadaşlara büyümeden soğan kürüyle yok etmeyi tavsiye ederim .allah hepimize şifa versin.

ece ve duygu ben ibrahim saraçoğlundan dinledim limon etkisini kaybettiriyomuş kesinlikle sıkmayın demişti bilgin olsun canım.geçmiş olsun

evet ben de ebrar 53 arkadaşıma katılıyorum hatta ibrahim saraçoğlu asla bu kürün içine birşey katmayın aksi halde faydasını köremezsiniz demişti

gerçektenmi çok sağolun arkadaşlar kaç gündür boşa içiyorum demekki ya.

X