Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım cok gecmis olsun tüpün tıkalımiymis anestezili mi cektin aci duydun mu benim anestezili olmasina ragmen aci hissettim nasil olduysa sen hemsiresin bilirsin sence niye aci duydum ben hatta annemler sesimi duymuş
Allah allah anesteziliyken acı olması imkansiz gibi birsey ama. Benden once girenler anesteziliydi hocbirsey hissetmeden ciktilar. Ben girdim hic sesim cikmadi ama agrim oldu acayip derece de tüplerim tıkalıymış ikinci kez ilac verip cok sukur ki sol tüp'ü açtık. Bende normalde anestezili cektircektim ama grip oldugum icin anestezisiz cektirdim malesef

Insallah guzel ablam. Bundan sonrası yine beklemeye kaldı bakalim hayrlisi olcak insallah hakkimizda ablam

Insallah guzel ablam. Bundan sonrası yine beklemeye kaldı bakalim hayrlisi olcak insallah hakkimizda ablam

Olacak kuzum hayırlısıyla hiç şüphen olmasın.

İşimiz zaten beklemek kuzum napalım hep bekliyoruz bişeyleri ama en azından bu sefer beklerken için daha rahat olacak kuzum. Sen engelleri aşa aşa en sen bu duruma geldin. Bundan sonra inşallah herşey daha güzel olacak.

teşşekkür ederim canım iyi dileklerin için. hamile misin her zmn giremiyorum iş yoğunluğundan şimdi gördüö çok sevindim

Şifa olsun canım, soğan kürü bende de erken yumurtlama yaptı ve erken adet oldum, ve sonraki ay da hamile kaldım çok şükür inşallah sen de öyle olursun
evet canım dediğim gibi 4 gün önce gelldi adetim hatta bir az önce iş yerinde pantolonuma çıktı kanamam nasıl çok geliyor gebelik oluşmasa bile faydasını gördüm galiba resmen içimi temizliyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun ne süredir deniyorsun hsg kararınız ne zaman aldınız açıkcası bende bu ay olmazsa artık çektirsem mi diyorum gerçi doktorların anlayabileceği bişey değil ama benim evlenmeden öncede regl sırasında çok çok ağrılarım olurdu keza ilişki sırasında da oluyor umarım tıkanıklık yoktur:) sana da çok şifa diliyorum en azından atlattın artık sorun belli oldu ne mutlu sana

Canım sen genel anestezi ile yaptırmamış mıydın? Bu durumda baygın olman ve hiçbirşey hatırlamaman lazım değil mi
Tatlım kolumdan yaptilar sedasyon dediler ben uyudum ses falan duymadim doktorun gelisini gidişini duymadim bilmiyorum ama aci hissettim adet agrisiydi hatta diyodum noluyo sanki ruyadaymis gibi hatta uyandiktan sonra o agri devam etti doktora dedim ben agri hissettim diye. Dedi nasl hissedebilirsin uyuyordun sen. Ama ahh dedigimi hatirliyorum ama sanki sesim çıkmıyormuş gibi geldi hareket edemiyordum sanki. ki annem ve esim sesimi disardan duymuslar bende anlamadim

Valla canim bnim onceden adete 1o gun bi hafta kala goguslerim sisiyordu aciyordu el degmiyordu yani ama kürden sonra yumasacik oldular şiş miş ağrı olmuyo

Ayy ben de hafif gripliydim bide onun stresini yasadim gunlerce grip oldum nasil olacak diye anestezi yaparlarsa ya nefes alamaz ölürsem diye:)) bitki caylari ictim zencefil bal limonlar yaptim cektirecegim gun gittim anestezidekiler erteleyelim dediler ben kendimi artik bidefa hazırlamıştım ozaman kbb ye gorun dediler neyse ki doktor bi engel görmedi oldu bitti cok şükür ben cok korkuyordum. Senin iki tüpte tıkalı mi cikti yoksa sadece sol tup mu tikaliydi

Insallah guzel ablam destegin icin cok cok tsk ederim iyiki varsin

Valla canim bnim onceden adete 1o gun bi hafta kala goguslerim sisiyordu aciyordu el degmiyordu yani ama kürden sonra yumasacik oldular şiş miş ağrı olmuyo

Demek ki senin de göğüslerin fibrokistik yapıda. Bu tip göğüsler adet döneminde hormonların değişmesiyle aşırı şişer ve ağrı gösterirlermiş hatta bu da süt bezlerinin genişlemesine sebep olurmuş. Ben yaşdıkalrımdan araştırdıklarıma göre anladığım bu. Benim de her iki memede fibroksitik değişiklikler mevcut ama sadece birinde kitle var. Ama durum bende aynen senin anlattığın gibi oldu. hamile kaldığım ay az şişlik ve ağrı oldu ama soğan küründen beri hiç sıkıntı yaşamıyorum. Bunu da sağlayan bence kesinlikle soğan kürü. Şimdi yine hamile kaldım ve dediğim gibi ne şişlik var ne ağrı.

Ben hep diyorum mutlaka her kadın bu kürü yapmalı hatta Saraçoğlunun dediği gibi yılda 1 sefer mutlaka yapmalı. o kadar faydaları çok ki bu basit kürün.

Ben rahim temizlensin diye yapmıştım fakat sadece ona değil benim en büyük sıkıntılarımdan birine çare olmuştu daha ne diyeyim.

Cok tsk ederim zoru başardım diye dusunuyorum. Ben 2 bucuk yillik evliyim esimde varikosel vardi ameliyat oldu felan cok sukur suan onun degerleri normale bindi. Bende osmaniyede bi doktora gidiyordm hep alttan muayne yapip birseyin yok diyip yolladi. Bende en sonunda sagdan soldan duyduklarimla rahim filmi cektirmem gerektigini dusundum. Beraber calistigim cok iyi bir doktor antepte ona gelmek istedim sonra her sorunu anlattim ve rahim filmi istedigimi soyledim oda gec kalinmis bile dedi. Cok sukur cektirdim vee sorunun ne oldugunu anlamis oldum. Sizin ne ladar oldu evlilik. Ilk 1 yildan sonra ogrendiklerimengore erkegin spermiyogram bayaninda rahim filmi cektirmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…