Günaydın canım benim hayırlı cumalar.Canlarım hepinize günaydın
Hayırlı cumalar. Rabbim hepinize sağlık huzur ve mutluluk versin. Evlerinizden neşe ve bol kahkaha eksik olmasın inşallah. Dolu dolu çocuk sesleriyle şenlensin evleriniz.
Kızlar maşallah sayfalar dolmuş ben geriden başlayarak geliyorum yakalarım sizi sohbetiniz bol neşeli olsun canlarım.
Tskler güzel anneÇok geçmiş olsun kuzum, görüyor musun bak yi ki de çektirmişsin rahim filmini, çok şükür ki tüpün de açılmış, aynen doktorunun dediği gibi birkaç ay içinde gebelik olur canım hayırlısıyla
Tskler güzel anneİnşallah bundan sonrasinda mutlu ve daha guzel haberlerimiz olcak
Ablam cok sagollCanım benim günaydın öncelikle, çok çok sevindim
İyi ki de çektirmişsin bak meğer problem bundan ötürüymüş aslında, sol tüpünün açılmasına o kadar sevindim ki
Hadi inşallah baharda galiba Allah nasip ederse hepimiz hamiş mi olacağız ne
Bende mutlaka konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek ya çok merak ediyorum
Çok mu ağrılıydı canımBir de diğer tüpün kist nedeniyle mi kapalıymış, bunun hakkında bilgi alabildin mi?
Sen bence icini ferah tut. Ben en kısa sürede senin de guzel haberini alacagimiza inaniyorum ablam benimkuzum niyeyse benimde içimde bu ay bende de olmayacakmış hissi var, nie öyle hissediyorum onu da bilmiyorum
halbukisi daha adet halindeyim belki ondan mı bu duygu değişimim ne, uff
Olcak olcak kuzum hayırlısıyla sen hiç merak etme, sen kapıları açtın şuanTskler güzel anneİnşallah bundan sonrasinda mutlu ve daha guzel haberlerimiz olcak
Yavrum sen keşke soğan kürünü tamamlasaydın yaAblam cok sagollBen kafayı takmistim resmen rahim filmine. Illa cektircektim yani onu. Her 2 tupumde enfeksiyondan kapaliymis. Cok sukur sol açıldı ama bende neler neler cektim. Iste asla corapsiz gezmiceksin soguk almicaksin dedi. Kendini hep sicak tut dedi. Ayrica tupler kapali oldugu icin hem iliski sirasindaki agrim hemde adet oldugumdaki o fazlaca olan agrim hep bu yuzdenmiss.
Gunaydin ablam cok tsk ederim. Insallah guzel haberlerimjz olcak hepimizde arka arkaya. Ayy doktorum canim benim o kadar harika bir adam ki ne olursun bilge biraz daha dayan sol tupunu acmaya calisiyorum ikinci kez ilac vercem dedi. Yuzune baktim lütfen bilge dedi. Tamam hocam dedim. Gozlerimi kapattim sadece ufuk'u dusundum. Bittikten sonra da yanima geldi doktorum senin yerinde baskasi olsa yemin ederim burayi inletirdi dedi. Açtık sol tüpünü dedi. Sanirim doktorumdan yana cok sansliyim artkGünaydın kuzum benim
Geçmiş olsun o kadar çok ağrı oluyor demek kineyse ki doktorun güzel haberler vermiş canım benim çok şükür.Ben de inanıyorum en yakın zamanda bebişin sağlıkla gelecek sana
Ayy insallah cancazim. Benden hicbir zman destegini eksik etmedin cok tsk ederim ederim hersey icin kalbini sevdigim guzel bal anneİnşallah olacak canım bende kesinlikle katılıyorum. Tüp engelimizde kalktığına göre bundan sonra hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebiş inşallah.Bana öyle geliyor ki bahara kalmadan gelecek sizin bebişler.
Bugun tekrardan baslicam abla. 2 dir yarim kaldi. Insallah bunu tamamlicamYavrum sen keşke soğan kürünü tamamlasaydın ya
Amin insallah canim peki goguslerindebi degisiklik oldu mu hani sende de kistler vardi ya sogan kurunden sonra adete yakın donemde agrilarin azalmisti sismiyordu benimde öyle oluyor bu ay nasil oldular ağrı oldu muTeşekkür ederim canım. Allah'ım inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla sizlere de nasip etsin canım.
Belirtiler 1 hafta önce başladı. Kasıklarda ara ara iğne batması ve sonralarında bıçak saplanır gibi ağrılar oldu. Adet öncesi böyle ağrılarım önceden var mıydı bilmiyorum hiç dikkat etmemişim. Ama ben diğer hamileliğimi öğrendiğimde bu ağrıları çok sık yaşamıştım bende biraz ordan umutlandım. Sonra geçen hafta bir öğlen başım döndü artık tansiyonum falan oynadı bi yarım saat sürdü. Bir de tam testi yapmadan bir gün önce bacağımla kasığımın birleştiği yerden başlayan diz kapağına kadar yayılan bir ağrı oldu 2 gün süren neyseki dün ayak parmaklarıma kadar indi o ağrı ve yok oldu. Belirtiler kişiden kişiye değişir. Ama insan kendini tanıyorsa aradaki farkı anlayarak anlaması bence mümkün. Ben iki hamileliğimde de hissetmiştim öncesinden. Hem belirtiler sayesinde birazda 6.his oluşuyor insan hissediyor sanki.
Rabbim bu mübarek cuma günü hiç birimizin dualarını boş çevirmesin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Oyy kuzum benim dayanaklısın ve metanetlisin Allahım emeklerini boşa çıkarmasınGunaydin ablam cok tsk ederim. Insallah guzel haberlerimjz olcak hepimizde arka arkaya. Ayy doktorum canim benim o kadar harika bir adam ki ne olursun bilge biraz daha dayan sol tupunu acmaya calisiyorum ikinci kez ilac vercem dedi. Yuzune baktim lütfen bilge dedi. Tamam hocam dedim. Gozlerimi kapattim sadece ufuk'u dusundum. Bittikten sonra da yanima geldi doktorum senin yerinde baskasi olsa yemin ederim burayi inletirdi dedi. Açtık sol tüpünü dedi. Sanirim doktorumdan yana cok sansliyim artk
Merhaba canım cok gecmis olsun tüpün tıkalımiymis anestezili mi cektin aci duydun mu benim anestezili olmasina ragmen aci hissettim nasil olduysa sen hemsiresin bilirsin sence niye aci duydum ben hatta annemler sesimi duymuşTskler güzel anneİnşallah bundan sonrasinda mutlu ve daha guzel haberlerimiz olcak
Tamamla kuzum bak vallahi benim hamile kalabilmemin yardımcıları bir hsg bir de soğan kürüdürBugun tekrardan baslicam abla. 2 dir yarim kaldi. Insallah bunu tamamlicam
Kıyamam ben sana ya kocişini düşünmüş yerim seni :) Aferin kuzum sana , inşallah alacaksınız mükafatınızı daGunaydin ablam cok tsk ederim. Insallah guzel haberlerimjz olcak hepimizde arka arkaya. Ayy doktorum canim benim o kadar harika bir adam ki ne olursun bilge biraz daha dayan sol tupunu acmaya calisiyorum ikinci kez ilac vercem dedi. Yuzune baktim lütfen bilge dedi. Tamam hocam dedim. Gozlerimi kapattim sadece ufuk'u dusundum. Bittikten sonra da yanima geldi doktorum senin yerinde baskasi olsa yemin ederim burayi inletirdi dedi. Açtık sol tüpünü dedi. Sanirim doktorumdan yana cok sansliyim artk
Canım sen genel anestezi ile yaptırmamış mıydın? Bu durumda baygın olman ve hiçbirşey hatırlamaman lazım değil miMerhaba canım cok gecmis olsun tüpün tıkalımiymis anestezili mi cektin aci duydun mu benim anestezili olmasina ragmen aci hissettim nasil olduysa sen hemsiresin bilirsin sence niye aci duydum ben hatta annemler sesimi duymuş
Amin insallah canim peki goguslerindebi degisiklik oldu mu hani sende de kistler vardi ya sogan kurunden sonra adete yakın donemde agrilarin azalmisti sismiyordu benimde öyle oluyor bu ay nasil oldular ağrı oldu mu
Ayy insallah cancazim. Benden hicbir zman destegini eksik etmedin cok tsk ederim ederim hersey icin kalbini sevdigim guzel bal anne
Bugun tekrardan baslicam abla. 2 dir yarim kaldi. Insallah bunu tamamlicam
Hicbirimizin emekleri boşa olmasın ablam. Cok sagol vallahi onu dusunerek dua okuyarak başa çıktım o agriyla. Yoksa cidden zor öyle sabit durabilmek.Oyy kuzum benim dayanaklısın ve metanetlisin Allahım emeklerini boşa çıkarmasın
Kocacığında çok şanslı nasıl incesin sen
Seni yerim tatlışım ohh bak her şey yolunda artık şükür beklemekte sıra
Gunaydin ablam cok tsk ederim. Insallah guzel haberlerimjz olcak hepimizde arka arkaya. Ayy doktorum canim benim o kadar harika bir adam ki ne olursun bilge biraz daha dayan sol tupunu acmaya calisiyorum ikinci kez ilac vercem dedi. Yuzune baktim lütfen bilge dedi. Tamam hocam dedim. Gozlerimi kapattim sadece ufuk'u dusundum. Bittikten sonra da yanima geldi doktorum senin yerinde baskasi olsa yemin ederim burayi inletirdi dedi. Açtık sol tüpünü dedi. Sanirim doktorumdan yana cok sansliyim artk