• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürüne başladım

GizliOzne__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
2.694
2.636
83
38
Bugün itibariyle başladım.Hamile olmasam bile diğer yönlerden faydası varmış.Ama hamile olursam daha iyi olur tabi:anneadayı:Denemeye değer uğraştırcak bişey değil sonuçta.Bir soğanı soyup dörde bölüp kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynatıp.ılıyınca içtim sabah yemekten önce.Akşamda aynı şekilde içecem.
Adetimin bugün 5.günü ve son gün.

Hamilelik konusunda ciddi işe yarıyor mu? Soğan suyu benim midemi mahfeder ama sonuç olacaksa zorlarım kendimi
Uzun bir ara olmayınca deneyip ilk ayında hamile kalanlar varmış.yada ikinci ayında baya etkili gibi bana deneyecem ben.
Gün gün yazacağım içtiğimde.Bakalım faydası var zararı yok diyorlar.Soğanı suya atıp kaynatıp 15 gün sabah akşam herseferinse taze olarak yapılcakmış .

Bende 15 gün kullandım adet oldum simdi 2 gün sonra ikinci küre baslicam ilk ayda hamile kalmadim malesef:KK43:İnsallah bu kürden sonra hayırlı haberler alırım hepimiz insallah yaa

Bende 15 gün kullandım adet oldum simdi 2 gün sonra ikinci küre baslicam ilk ayda hamile kalmadim malesef:KK43:İnsallah bu kürden sonra hayırlı haberler alırım hepimiz insallah yaa
Benim bugün ikinci gün.15 gün içmeyi düşünüyorum.hamilelikten ziyade temizlemeye de yardımcı oluyormuş adet düzenliyomuş.düşük yaptığım için nisanda belki ona da faydası olur diye yapmaya başladım.bugün oruç tutamıyorum ama yarın başlıyacam için sahur ve iftarda yaparım artık.

Soğan küründe 5.günüm
Ramazan dolayısıyla sadece iftarda içebiliyorum.
İlaç kullanırken, soğan kürü içmenin zararı var mıdır acaba?
Klomen kullandım ve kist oldu.O ay adet gecikmesinden dolayı,sogan kürü kullandım.Sadece sabahları içtim.O ay yumurtalıklarım çok sağlıklıydı.Bu ay klomen artı iğne kullandım ve yumurtalıklarım çalışmamış:63::KK48:
Bu ay tekrar tedaviye başlayacağım.Acaba aynı anda, soğan kürü yapsam zararı olur mu ki?:KK22:

İlaç kullanırken, soğan kürü içmenin zararı var mıdır acaba?
Klomen kullandım ve kist oldu.O ay adet gecikmesinden dolayı,sogan kürü kullandım.Sadece sabahları içtim.O ay yumurtalıklarım çok sağlıklıydı.Bu ay klomen artı iğne kullandım ve yumurtalıklarım çalışmamış:63::KK48:
Bu ay tekrar tedaviye başlayacağım.Acaba aynı anda, soğan kürü yapsam zararı olur mu ki?:KK22:
Bilmiyorum ki internette bir araştır istersen.belki zararı olur belki faydası şimdi bilmediğim bişey yanlış yönlendirmeyim

Back