• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürüne Başladım (pco)

neslihanglsoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
31
4
36
28
Merhabalar. Bende pco hastasıyım. Baya araştırdım ve maalesef hiçbir tesavisinin olmadığını, kadın doğum haplarının sadece regl düzenlediğini (bir çok yan etkisi ile) yararından çok zararının olduğunu öğrendim. Ve bir çok kullanıcıyla birlikte soğan kürünün işe yaradığını duydum. Şu meşhur İbrahim Saraçoğlu kürlerinden. Bugün kürün üçüncü günğ bitti. Regl bitimimden üç gün sonra ben küre başladım. Şu an resmen regl sancısı gibi sancım var bugün oldu bu. Yani regl yeni bitmese regl olucam diye triplere girerdim Yumurtalıklarım da bi çalışma var ama bilmiyorum Acaba aynı şeyi yaşayan oldu mu merak ediyorum
Bu ayın sonu ya da 1i gibi doktora da gidicem ve muayene sonucunda pco mun ne durumda olduğunu burada da paylaşıcam. Eğer olumlu sonuçlar gelirse sizlerle paylaşmayı çok isterim. Belki benim gibi bu hastalığa lanet okuyan karamsarlığa düşenler vardır ve bende birine ışık olurum ♥️

Kızlar ben soğan kürünü 3 gündür yapıyorum
Sarı renkli kötü kokulu bir akıntım başladı
Acaba içim temizleniyor diye mi oluyor
Yaşayan varmı bunu?

Merhabalar. Bende pco hastasıyım. Baya araştırdım ve maalesef hiçbir tesavisinin olmadığını, kadın doğum haplarının sadece regl düzenlediğini (bir çok yan etkisi ile) yararından çok zararının olduğunu öğrendim. Ve bir çok kullanıcıyla birlikte soğan kürünün işe yaradığını duydum. Şu meşhur İbrahim Saraçoğlu kürlerinden. Bugün kürün üçüncü günğ bitti. Regl bitimimden üç gün sonra ben küre başladım. Şu an resmen regl sancısı gibi sancım var bugün oldu bu. Yani regl yeni bitmese regl olucam diye triplere girerdim Yumurtalıklarım da bi çalışma var ama bilmiyorum Acaba aynı şeyi yaşayan oldu mu merak ediyorum
Bu ayın sonu ya da 1i gibi doktora da gidicem ve muayene sonucunda pco mun ne durumda olduğunu burada da paylaşıcam. Eğer olumlu sonuçlar gelirse sizlerle paylaşmayı çok isterim. Belki benim gibi bu hastalığa lanet okuyan karamsarlığa düşenler vardır ve bende birine ışık olurum ♥

Merhaba soğan kürü etkili oldu mu acaba?

Back