• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan küründe kanama?

Hafiztgc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
19
7
36
30
Arkadaşlar ben pcosluyum. Femarayla tedavi kullandım 2 yumurtam gelisti ama e2 değerim düşük cıktı adet olunca baktıkki kist oluşmuş. O yüzden doktor yasmin verdi ve soğan kürü uygula dedi. Adetim bitti 2 gün sonra soğan kürüne başladım ama yasmine adetliyken başlamıştım. Adetim kesilmişti soğan kurunu uygular uygulamaz kanamam oldu bugün 11.gün hala kanamam oluyor. Sizce normal mi bu? Ayrıca yasmine de devam ediyorum.

soğan kürünü doktor mu önerdi ? ilginçmiş :) bu arada kist söküldüğü için kanama yapıyr olabilir

Bende jasmin ve soğan kürünü aynı anda kullandım kanamam olmadı 8cm lik kistim 1ayda yok oldu kanama kist düştüğü anlamına gelmiyor kanaman devam ediyorsa bırak canım

soğan kürünü doktor mu önerdi ? ilginçmiş :) bu arada kist söküldüğü için kanama yapıyr olabilir
Evet doktorum önerdi aslında hep yapmak istiyordum ama bi türlü hamileyimdir veya başka şekilde hep erteledim. Doktor da bu ay tedavi yok madem soğan kurunu de dene dedi

Bende jasmin ve soğan kürünü aynı anda kullandım kanamam olmadı 8cm lik kistim 1ayda yok oldu kanama kist düştüğü anlamına gelmiyor kanaman devam ediyorsa bırak canım
Benim de 4.5 cm di kistim. Ama kistin gittiğini hissediyorum çünkü olduğunda batıyordu resmen kasıgıma şimdi o his yok ama işte kanamanın her gün olması aklımı karıştırdı hep akıntılı bir şekilde oldu acaba dedim polikistik olduğum için o küçük kistçikler mi gidiyor

Olabilir canım ben hastaneye hep korkuyla gittin en fazla 1 2santim küçülmüştür dedim ama doktor bile yok olmasına şaşırdı

Kızlar selam. Bende gebelik ıcın soğan kürü uygulamaya basladım. Oncelıkle soyle soylıyım klomen tedavisi gordum bundan Bi kac ay önce ve pesıne 2 ay adet olamadım Aralık ayının basında adet oldum ve 15 gun surdu bende bıttıkten 2 gun sonra slogan kurune basladım bugun 4. Gunum ve ara ara kanamam oluyor daha dogrusu kahverengi gıbı az da olsa geliyor tam kesildi diyorum ılıskıye giriyorum tekrar geliyor neden boyle oluyor bırakmalımıyım sızce

Back
X