Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet bitimnde basliyo canim bi sogani dorde bol kaynat kokusu cikana kadr ac karnina daha etkiliyms.ama tuvalete yakin ic :)))) o kadar faydali seyden o koku nasil cikiyo anlamis degilim ayyy kokusu geldiBayanlar Şuan adetim soğan kürüne başlıcam nasıl oluyor ne zaman başlamalıyım ?
1 bardaklıkMI yapcam Çok MU kötü kokuyOr :)adet bitimnde basliyo canim bi sogani dorde bol kaynat kokusu cikana kadr ac karnina daha etkiliyms.ama tuvalete yakin ic :)))) o kadar faydali seyden o koku nasil cikiyo anlamis degilim ayyy kokusu geldi
kotu kokuyi simdi ama icebilen iciyo doğu insan icmis faydasinida gormus ama kotu kokuyo ya ben bi bardak ictim zor tuttum kendimi arkaisndan hemen agzina bisey at o sekilde iceblrsn1 bardaklıkMI yapcam Çok MU kötü kokuyOr :)
Bu hamile kalmama yardımcı olur muCanım ilk günlerde biraz kötü oluyor sonra alisiyosun sonra hemn iciyosunn adetinin 7. Günü başlanıyor 1 orta boy beyaz soğanı 4 e bol 1 bardak suyu ilk önce cezwede kaynat kaynanaya başlayınca soğanları içine atıp tam 5 dk ağzı kaynasın kaynağından sonra bi 3.4 dk bekle iliklassin sonra iç burnunu tutarak böylece 15 gün sabah akşam aç karnina yemeklerden 10 dk önce iç
Ben adetimin bitiminden sonra bi gun bekledim ertesi gun basladim 10 gun falan ictim kahvaltidan ve aksam yemeginden 15 dakka falan once, kullandigim ay hamile kaldim cok sukur.Bu hamile kalmama yardımcı olur mu
Nasıl süt kürükesinlikle süt kurunude deneyin derim adet biterbitmez 3gun arkaarkaya sut kurunu uygulayin allahin izniyle de insallah ben bizzat denedim gitmedigim doktor kullanmadigim ilac gitmedigim ebe kalmamisti cok sukur rabbimee herkese nasip etsin
İnşallah dua edin kızlarkesinlikle süt kurunude deneyin derim adet biterbitmez 3gun arkaarkaya sut kurunu uygulayin allahin izniyle de insallah ben bizzat denedim gitmedigim doktor kullanmadigim ilac gitmedigim ebe kalmamisti cok sukur rabbimee herkese nasip etsin
1litre sute 1demet maydonozu dograyip kaynatiyorsun 15 20dk bugusuna oturuyosun cok sicakken oturma adet bitince 3gun arkaarkayaNasıl süt kürü
5gün günde iki defa mı içtiniz peki?Youtubede ibrahim saracoglu anlatiyor cnm.Ordan detayli izleyebilirsin, ben 5 gun ictim o ay hamile kaldim
sütün buharına MI Ilıkken1litre sute 1demet maydonozu dograyip kaynatiyorsun 15 20dk bugusuna oturuyosun cok sicakken oturma adet bitince 3gun arkaarkaya
5 gun boyunca gunde iki defa sabah aksam ac karinla...5gün günde iki defa mı içtiniz peki?
Iltihabin kıstin warsa yardımcı olur canim bnm sorunum yok Bn de 5 gun içtim ama faydası olmadiBu hamile kalmama yardımcı olur mu