Soğan Kürü

Bayanlar Şuan adetim soğan kürüne başlıcam nasıl oluyor ne zaman başlamalıyım ?
adet bitimnde basliyo canim bi sogani dorde bol kaynat kokusu cikana kadr ac karnina daha etkiliyms.ama tuvalete yakin ic :)))) o kadar faydali seyden o koku nasil cikiyo anlamis degilim ayyy kokusu geldi

Kizlar sogan kuru yaparken korunacakmiyiz ya bebek olusurken atilmasini saglarsa

Canım ilk günlerde biraz kötü oluyor sonra alisiyosun sonra hemn iciyosunn adetinin 7. Günü başlanıyor 1 orta boy beyaz soğanı 4 e bol 1 bardak suyu ilk önce cezwede kaynat kaynanaya başlayınca soğanları içine atıp tam 5 dk ağzı kaynasın kaynağından sonra bi 3.4 dk bekle iliklassin sonra iç burnunu tutarak böylece 15 gün sabah akşam aç karnina yemeklerden 10 dk önce iç

Canım ilk günlerde biraz kötü oluyor sonra alisiyosun sonra hemn iciyosunn adetinin 7. Günü başlanıyor 1 orta boy beyaz soğanı 4 e bol 1 bardak suyu ilk önce cezwede kaynat kaynanaya başlayınca soğanları içine atıp tam 5 dk ağzı kaynasın kaynağından sonra bi 3.4 dk bekle iliklassin sonra iç burnunu tutarak böylece 15 gün sabah akşam aç karnina yemeklerden 10 dk önce iç
Bu hamile kalmama yardımcı olur mu

kesinlikle süt kurunude deneyin derim adet biterbitmez 3gun arkaarkaya sut kurunu uygulayin allahin izniyle de insallah ben bizzat denedim gitmedigim doktor kullanmadigim ilac gitmedigim ebe kalmamisti cok sukur rabbimee herkese nasip etsin

Ben ılk bebegımde ıcmıstım 15 gun o ay hamıle kalmıstım. Umarım faydasını gorursunuz ;)

kesinlikle süt kurunude deneyin derim adet biterbitmez 3gun arkaarkaya sut kurunu uygulayin allahin izniyle de insallah ben bizzat denedim gitmedigim doktor kullanmadigim ilac gitmedigim ebe kalmamisti cok sukur rabbimee herkese nasip etsin
Nasıl süt kürü

İnşallah dua edin kızlar

2gündür buharı yspıyorum.Kasıklarımda bi rahatlama,hareketlilik oluyr yaptıktan sonra.Kaynadıktan hemen sonra oturdum ben.Su gibi yakıcı olmuyor.Buharlaşması yavaş herhalde sütün

Back
X