Soğan Kürü

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam arkadaşlar 7 gündür ibrahim saraçoğlunun soğan kürünün yapıyorum. Son 2 gündür sarımsı renkte akıntım oldu sanırım iltihap çözülüyor. fakat bazı arkadaşların bi süre sonrada kanama olduğunu yazdığını gördüm korktum açıkçasın nedir o kanama

Canım nasıl ve ne zaman yaptığını söyler misin bende yapmak istiyorum

Canım adet bittikten 2.gün sonra başlamalısın. 15 gün boyunca Günde 2 kere yemeklerden 10 dk önce aç karnına içeceksin. Yanlız soğan alırken dikkat et mor kabuklu olmayacak yemeklik beyaz kabuklu soğanlardan olacak. 1 tane soğanı 4 parçaya böl tencereye koy üzerine 1,5 bardak su kaynamaya başlasın fokurdamaya başlayınca dakika tut tam 5 dakika fokurdayacak öyle 5. Dakikanın sonunda ne sıcak ne soğuk olacak şekilde ılık olarak içeceksin. Birde soğanlar kynarlen tencerenin kapağı mutlaka kapalı olacakmış

Canım adet bittikten 2.gün sonra başlamalısın. 15 gün boyunca Günde 2 kere yemeklerden 10 dk önce aç karnına içeceksin. Yanlız soğan alırken dikkat et mor kabuklu olmayacak yemeklik beyaz kabuklu soğanlardan olacak. 1 tane soğanı 4 parçaya böl tencereye koy üzerine 1,5 bardak su kaynamaya başlasın fokurdamaya başlayınca dakika tut tam 5 dakika fokurdayacak öyle 5. Dakikanın sonunda ne sıcak ne soğuk olacak şekilde ılık olarak içeceksin. Birde soğanlar kynarlen tencerenin kapağı mutlaka kapalı olacakmış
Canım beyaz kabuk değil kahverengi kabuklu olucak , saraçoğlu özellikle söyledi mor ve beyaz değil diye,, bu arada bi gelişme varmı? Bende bu ay uyguladım 15 gün bende de baya yeşilimsi akuntı geldi kür bitti halada devam ediyo, yalnız ben kapağını kapamadan yaptım bilmiyodum onu :(

mrb bende de çikolata kisti var soğan kürüne başlamak istedim fakat tadı okadar kötü geldiki içemedim acaba içine bal falan atsam etkisi azalır mı?

mrb bende de çikolata kisti var soğan kürüne başlamak istedim fakat tadı okadar kötü geldiki içemedim acaba içine bal falan atsam etkisi azalır mı?

Banada tam tersi hiç kötü gelmedi. nefesini falan tut zorla kendini canım bal koyma olmaz çünkü saadece soğan olacak

kızlar soğan kürü içerke doğum kontrol hapıda kullandınızmı sakıncası olurmu

HANIMLAR MERHABA BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM BUGÜN 14. GÜNÜM SABAH KALKTIĞIMDA ALTIMI ISLATMIŞIM ŞOK OLDUM. BENDE BUNU SOĞAN KÜRÜNE BAĞLADIM ACABA BÖYLE BİR SORUNU OLAN VAR MI. KENDİ KENDİME ACABA DİYORUM İDRAR YOLLARIM FALAN MI GEVŞEDİ YADA NE BİLEYİM ARTIK ÇOK UTANIYORUM.

Back