Esne baktrdn mi cnm onn sonclari iyi miydi we 2ay kullandn mi sgan kurunuben içtim soğan suyu bir etkisi olmadı hamile kalamadım ne aşılama ne tüp bebekle. sebepsiz infertilite benim sorunum. belki ondan işe yaramamıştır. akıntımda olmadı adetim erkende gelmedi. herkeste aynı olacak diye bir sey yok. sonuçta hamile kalanlar da var. inşallah sen onlardan biri olursun. bende 4.5 yıllık evliyim hiç korunmadık. ama olmadı nasip değilmiş demekki
Bn hep kabugunu soyyrm ama yaaSoğan kürü yaparken soganin kabuklarini soymayin arkadaslar. Güzelce su ile yikayin ve bölüp kaynayan suyun içine atin. 5 dakika kaynatın.
Ben kürtaj oldum.kürtajdan sonra 46. Gün regl geldi.7. Gün SOĞAN kürüne başladım şuan küre devam ediyorum.bugün kürde 8. Gün.15 gün devam edeceğim.soğanı kabukları ile yıkayıp 4 bölüp yaklaşık iki bardak suyun içine koyup 5 dakika kaynatıp içiyorum.kabuklarını soyma ben sadece kökünü kesiyorum.hatta kökü ile beraber kaynatın diye biryerde okumuştum.önden Sirkeli suda bekletin falan yazıyor ama ben çalışıyorum o kadar uğraşamıyorum.içerken ılıktan biraz sıcak Olmalı.dayanabildiğin sıcaklıkta Yudum yudum içilmeli.regl7 de başlanıp 15 gün devam ediliyor.ve yaptıktan sonra tekrar yapmak için en az 6 ay beklemelisin.birde aç karna yada yemeklerden iki saat sonra içiliyor.sabah akşam yada öğle akşam olabilir.ne zaman Kür yapsam Detaylı araştırırım.bildiklerim bunlar.umarım bizlere şifa verirSelam kzlaar, ben bise sormak istiyorum kaç gundur sorcm ama bi türlü knu nasil açilyo bulamadim :) ben 5 gundur sogan suyu icyrm pkoyum we 2 yldr cock istiyruz bi trlu hamile kalamadm . Bu sogan suyu içpte hamile kalamayan arkadaşlar var mi bde sgan suyu icerken neye dkkat etmeliymbilglndrirsenz cok sevinirim
Cokkk tsekkr ederm canm :) bn sgan kurunn 10. Gunundeym ama kabukluyu ilk defs duyuyorm bde 15 gn ictkten snra eger adt olursan obur adete 10 gun kala 5 weya 7 gun iciyosunBen kürtaj oldum.kürtajdan sonra 46. Gün regl geldi.7. Gün SOĞAN kürüne başladım şuan küre devam ediyorum.bugün kürde 8. Gün.15 gün devam edeceğim.soğanı kabukları ile yıkayıp 4 bölüp yaklaşık iki bardak suyun içine koyup 5 dakika kaynatıp içiyorum.kabuklarını soyma ben sadece kökünü kesiyorum.hatta kökü ile beraber kaynatın diye biryerde okumuştum.önden Sirkeli suda bekletin falan yazıyor ama ben çalışıyorum o kadar uğraşamıyorum.içerken ılıktan biraz sıcak Olmalı.dayanabildiğin sıcaklıkta Yudum yudum içilmeli.regl7 de başlanıp 15 gün devam ediliyor.ve yaptıktan sonra tekrar yapmak için en az 6 ay beklemelisin.birde aç karna yada yemeklerden iki saat sonra içiliyor.sabah akşam yada öğle akşam olabilir.ne zaman Kür yapsam Detaylı araştırırım.bildiklerim bunlar.umarım bizlere şifa verir
Hımmm bilmiyordum.benim okuduğum yerde üst üste yapmayın 6 ay ara verin yazıyordu.ben bu ay kürtajdan dolayı korunuyorum zaten.adet olunca Çalışmalara başlayacağım inşallahCokkk tsekkr ederm canm :) bn sgan kurunn 10. Gunundeym ama kabukluyu ilk defs duyuyorm bde 15 gn ictkten snra eger adt olursan obur adete 10 gun kala 5 weya 7 gun iciyosun
bizim sorunumuz sebepsiz infertilite herşey normal eşimdede bende de. 6 aşılama bir tüp bebek yaptırdım. ilk aşalamam tuttu 9 haftalık kalbi durdu. tüp bebek te kimyasal gebelik oldu. nisanda ikinciye başyacağım kısmetse. soğan kürünü 15 gün yaptım canım. bir daha da yapmayı düşünmüyorum. tadı çok kötü.Esne baktrdn mi cnm onn sonclari iyi miydi we 2ay kullandn mi sgan kurunu
Evet netten baktım aynen Dediğin gibi ama kafama takıldı şimdi ya o ay gebelik oluştu benek tutundu ise adete 10 gün kala 7 gün SOĞAN kürü bebeğe zarar vermez mi ya????Cokkk tsekkr ederm canm :) bn sgan kurunn 10. Gunundeym ama kabukluyu ilk defs duyuyorm bde 15 gn ictkten snra eger adt olursan obur adete 10 gun kala 5 weya 7 gun iciyosun
Bebeqe zarari olmyrmus ama hamile kaldqnz zamn brakn dyo cnm bn arastrmstmdaEvet netten baktım aynen Dediğin gibi ama kafama takıldı şimdi ya o ay gebelik oluştu benek tutundu ise adete 10 gün kala 7 gün SOĞAN kürü bebeğe zarar vermez mi ya????
Aynn daha tesirli olmasni istysanz adet btnce baslayn demstiBen Saracoğlu danışmanlığı aradığımda adetten sonra yapin dediler. Kist icin ben de yapıyorum.
Bebeqe zarari olmyrmus ama hamile kaldqnz zamn brakn dyo cnm bn arastrmstmda
Şimdi bu ilk ay regl 7 de başlayıp 15 gün kullandım.sonra adet oldum.tekrar ne zaman kaç gün yapmalıyım? Notta 2. Adete 10 gün kaşa yazıyorAynn daha tesirli olmasni istysanz adet btnce baslayn demsti
Şimdi bu ilk ay regl 7 de başlayıp 15 gün kullandım.sonra adet oldum.tekrar ne zaman kaç gün yapmalıyım? Notta 2. Adete 10 gün kaşa yazıyor
Adetliyken yapmamamız mı gerekiyor anlamadım daBen kürü yaparken adet oldum napacami bilemedim. Saracoğlu danışmanlığı aramıştım ben de. Bana bu adetten sonra goreceginiz adetin bitiminde tekrar soğan kürü yapin dediler.
Kabuklar soyulmuyor onu da sormuştum. Ben de yikayip başını ve dibini kesip öyle hazırladim.
Evet adetliyken yapilmiyor. Adetten sonra yapiliyirAdetliyken yapmamamız mı gerekiyor anlamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?