- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.235
Ben de 26. gün oluyorum adetin 7.günü başlayınca çakışmaz diye düşünüyorum ama şöyle bişey var bu soğan kürü insanı kokutur mu acaba çok çekiniyorum ondan cesaret edemiyorum başlamayaKızlar kaç günde bir adet oluyorsunuz ve kaç gün sürüyor ? Bende çikolata kisti var. Kürü yapmak istiyorum ama kafama takılan bişey var. Benim adetim bugün bitti. Kahve akıntı geldiği için 10 günü buluyor tamamen kesilmem. Bugün 2. Gün olmuş oluyor adet bitiminden. Yarın küre başlasam 15 gün içsem 25. Gün adet olucam yine ve tam kürüm Bittiği güne denk gelecek. Birde benim kahve akıntım 21. Günden itibaren Başlıyor ve tam 25. Gün adet oluyorum. Acaba bir sıkıntı olurmu? Sizdede adetimizle çakıştığı oldumu kürün
Ama siz 30 haftalık hamile gözüküyosunuzselam kizlar bende bugun kürün 5. günumdeyim adetim bittiginden 3 4 gun sonra basladim 11 aralikta adet olmam gerek 10 gunum var kürü bitirdikten 1 hafta sonra adet olucam hesapladim. benimde yogun enfeksiyon var bide yara vardi doktora gttim dun cok az iltihabiin gtms dedi inofolic kullanyorum bide fitil verddi doktorum haftada bir kullanicam iltihap olusmasin diye sogan ictigimi soyledim eger tadi rahatsz etmiyosa tabi icebilirsn dedi bekliyorum sizlerin kacinci gunu oldu kizlar yazarsaniz sevinirim en azindan birbirimize umut isigi olalim....
ben 15 haftalikk kaybettim bebisimi malesef hamilelik takvimini degistiremedim nasil silinyo bilyomusun suan gebe olsaydim 30 haftalik olucaktim kismet degilmis doktora gttim gebelik dusunebilirsin artik dedi ama cok enfeksiyon ve yara var sogan kurununu duydum bende basladim hem enfeksiyon gtsin hemde gebe kalirim diye canim ama su hamilelik takvimini silemedimAma siz 30 haftalık hamile gözüküyosunuz
canim hayrli olsun rabbim anali babali buyutsun...Kizlar kuu kesinlikle yapin ben bu ay yaptim ve hamileyimm allahima bin sukur:) sizdr pes etmeyin sakin
Canım çok geçmiş olsun ben de ağustosta 9 haftalıkken kaybettim Allah kimseye vermesin çok zor bişeyben 15 haftalikk kaybettim bebisimi malesef hamilelik takvimini degistiremedim nasil silinyo bilyomusun suan gebe olsaydim 30 haftalik olucaktim kismet degilmis doktora gttim gebelik dusunebilirsin artik dedi ama cok enfeksiyon ve yara var sogan kurununu duydum bende basladim hem enfeksiyon gtsin hemde gebe kalirim diye canim ama su hamilelik takvimini silemedim
benim bugun 6. gunum bitti sogan kurunde buraya yazalim adim adim birbirimze destek oluruz hem benim bugu dun sag kasigimda batma oluyo insallah hamile kaliriz canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canimm sanada cok buyuk gecmis olsunCanım çok geçmiş olsun ben de ağustosta 9 haftalıkken kaybettim Allah kimseye vermesin çok zor bişeyaşağıdaki hamilelik takvimine tıklayıp yönlendirdiği sayfadan kaldırıyosun.. Allah yeniden takvim yapmayı nasip etsin inşallah.. Ben de dün başladım soğan kürüne reglmin 7. günü. Hayırlısı olsun..
çok teşekkürler canım.. Ben malesef geçen hafta tahlil ve muayene sonuçlarımdan çok olumsuz sonuçlar aldım.. 6 ay içinde yumurtalık rezervlerimin bitebileceğini söylediler erken menapoz yani.. Bir de geçen kürtajdan bi kalıntı buldular o da patolojik bi durum oluşturabilirmiş.. Önümüzdeki regl dönemine kadar onu takip edicekler.. Daha sonra eğer bi sorun yoksa bi sonraki regl döneminde ilaç takviyesi vericeklermiş.. Yine de bu 2 aylık süreçte deneyin dedi.. Bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. Soğan küründe bugün 5. günüm.. Allahtan ümit kesilmez :)benim bugun 6. gunum bitti sogan kurunde buraya yazalim adim adim birbirimze destek oluruz hem benim bugu dun sag kasigimda batma oluyo insallah hamile kaliriz canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canimm sanada cok buyuk gecmis olsun
saracogluna nasil ulasabilirim bi bilginiz varmi bende aramak istiyorumBende kullanmaya başladım işte. Saraçoğlu nu arayıp test sonuçlarımı söyledim ona göre kür yolladı ilk başta 15 gün soğan suyu icicekmisim
alllahtan umit kesilmez canim hic uzulme moralini yuksek tut rabbimin izniyle bu gunleride atlatrsn insallah canimsin benimde bugun 9. gun kurum iki bebegimi kaybettim ben zor gunler gecrdim iki bebegiminde beyin gelisiminde sorun cikti bi tanesi kafada su topladi hidrosefali bi tanede kafa tasi olusmadi beyni disari dogru fitiklasti hemde ensefalosel idi cook zor rabbim kimseti evlatlariyla sinamasan cook zor bitanr oglum var allah onu bagslasin bana rabbim isteyen herkese tattirsin insaalllahhh cook dua ediyorum herkese...çok teşekkürler canım.. Ben malesef geçen hafta tahlil ve muayene sonuçlarımdan çok olumsuz sonuçlar aldım.. 6 ay içinde yumurtalık rezervlerimin bitebileceğini söylediler erken menapoz yani.. Bir de geçen kürtajdan bi kalıntı buldular o da patolojik bi durum oluşturabilirmiş.. Önümüzdeki regl dönemine kadar onu takip edicekler.. Daha sonra eğer bi sorun yoksa bi sonraki regl döneminde ilaç takviyesi vericeklermiş.. Yine de bu 2 aylık süreçte deneyin dedi.. Bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. Soğan küründe bugün 5. günüm.. Allahtan ümit kesilmez :)
Amin canım Allah razı olsun.. Allah çocuğunu da sana bağışlasın.. İnşallah bi bebişin daha olsun :)alllahtan umit kesilmez canim hic uzulme moralini yuksek tut rabbimin izniyle bu gunleride atlatrsn insallah canimsin benimde bugun 9. gun kurum iki bebegimi kaybettim ben zor gunler gecrdim iki bebegiminde beyin gelisiminde sorun cikti bi tanesi kafada su topladi hidrosefali bi tanede kafa tasi olusmadi beyni disari dogru fitiklasti hemde ensefalosel idi cook zor rabbim kimseti evlatlariyla sinamasan cook zor bitanr oglum var allah onu bagslasin bana rabbim isteyen herkese tattirsin insaalllahhh cook dua ediyorum herkese...
aminnnnnnn canim insalllahhh rabbimde gonlunde ne varsa versin sana canim benim insallah saglikli bi tane daha cocugum olur cook istiyorum inanki insallah bu sogan suyuda vesile olur.. burda ki arkadaslara umut isigi oluruz...Amin canım Allah razı olsun.. Allah çocuğunu da sana bağışlasın.. İnşallah bi bebişin daha olsun :)
ben varim canim adetin bittikten sonra 7 gun icersinde baslanicak sabah aksam taze olarak hazrliyosun kuru 1 orta boy beyaz kuru sogan 2 bardak suyu kaynatip sonra sogani 4 e bolup kaynayan suyun icine ine atip 5 dakika daha kaynatip altini kapat icebilcegin sicaklikta olmasini lazim ac karna yapip icyosun gunde iki defa 15 gun boyunca bu kadar canim baska yardmci olabilcegim bisey varsa soyleyebilirsin..kızlar sogan kürüne başlıcam yarın forumda olup bana yardımcı olabilecek kimse varmı?
canim vallahi bende deniyorum aslinda iki aydr 3 aydr yasakti bebegimi kaybettim 4 aylik karnimda kalbi durdu skntili bi gebelik gecrdim gecen ay bende sogan kuru yaptim olmadi bu ay klomen kullandim bekliyorum daha canim insallah sende ise yarar cunku cok kisi hamile kaldi bu sogan kuruyle benim yogun enfeksiyon vardi rahimde yara vardi onun icin yaptim sogan kurunu canim insallah seninde hamis haberlerini aliriz insallah canim hakkinda hayrlisi olsun...canım benim tşk ederim ya benim herhangi bir sıkıntım yok aslında bebek olması için her yolu deniyorum bunuda deneyim dedim umarım herkes gibi ilk denememde faydalı olur siz ne durumdasınız gebelik mi istiyorsunuz sizde benim gibi