sogan kürü

Hm valla sasirdim kuzu pek anladigim bisey degil bu ya ama insallah erken gebelik olusmustur ondan oluyordur yAaaaa:)

Yok ay hic sanmiyorum, yan etki yapio sanırım bu sogan bana pek yaramadı, :KK43: yuzum kizarii hep sivilce doldu

Bendede sivilcw cikti cikti sadece yuzumde degil vucudumda da cikti:) yan etkisi olmaz ki soganin

Valla bnm de olmuyordu ama su an var.korkma sonucta sogani her turlu tuketiyoruz biz ...ya bu arda gunler gecmiyor farkindamisinnn:)

Merhaba arkadaslae. Bende 6 aydir deniyorum bebisimiz gelmek istemiyor sanirim. Ovulasyon testi kullandim aylarca yanit alamadim. Bugun bu gurubu farl ettim saatlerdir yazismalarinizi okuyorum. Bu ay bende denemeye karar verdim ne kaybederim ki . bugun yarin adet olucamve bitiminden 7 gun sonra baslicam dimi. Rabbim herkese nasip etsin ins

Merhaba arkadaslae. Bende 6 aydir deniyorum bebisimiz gelmek istemiyor sanirim. Ovulasyon testi kullandim aylarca yanit alamadim. Bugun bu gurubu farl ettim saatlerdir yazismalarinizi okuyorum. Bu ay bende denemeye karar verdim ne kaybederim ki . bugun yarin adet olucamve bitiminden 7 gun sonra baslicam dimi. Rabbim herkese nasip etsin ins
Aynen öyle yapican :) insallh olur

Ama saracoglunun sitesinde 6 ayda bir uygulayin diyor okudugum forumlarda 15 gun yapip birsonraki adete 7 gun kala tekrar baslayin diyor. Anlamadim

Evet ina bnde cok takilmistim ama soyle olucak. Adet bittikten 7 gun sonra basliosun yani bu ay basladin 15 gun yaptin, sonra adet oldun. Bir sonraki adetin mesela 10 kasim sa 1 kasimda 7 gun daha yapabilirsin, sonra 6 ay beklemen gerek

Anladim tesekkur ederim insallah fazlasina ihtiyac kalmaznolmadi o ardada incir kuru deneriz. Rabbim tez zamanda nasip etsin ins.

Kizlar merhaba, ben aslinda uzun zamandir uyeyim ama bu benim ilk mesajim:)
Bende adetim bitince sogan kurune baslayacagim.
Siteden okuma veya birilerinden duyma ile yanlis bilgiler yayilabiliyor sanirim. Youtube dan bizzat videosunu izlerseniz Ibrahim Saracoglunun agzindan ogrenebilirsiniz. Adet bitiminden 2 gun sonra baslanacak kure diyor. Aramak isteyenler icin Ibrahim Saracoglu Sogan kuru yazin, kendisinden dinleyin.
Umarim hepimizde ise yarar bol sanslar....

Kızlar kaç günde bir adet oluyorsunuz ve kaç gün sürüyor ? Bende çikolata kisti var. Kürü yapmak istiyorum ama kafama takılan bişey var. Benim adetim bugün bitti. Kahve akıntı geldiği için 10 günü buluyor tamamen kesilmem. Bugün 2. Gün olmuş oluyor adet bitiminden. Yarın küre başlasam 15 gün içsem 25. Gün adet olucam yine ve tam kürüm Bittiği güne denk gelecek. Birde benim kahve akıntım 21. Günden itibaren Başlıyor ve tam 25. Gün adet oluyorum. Acaba bir sıkıntı olurmu? Sizdede adetimizle çakıştığı oldumu kürün

X