sogan kürü

Haklisin valla ya .umitsizlik degilde iste ne bileyim ..o guzel duygu bize ne zaman nasip olacak acaba ya

Kiz ama inan hicbir belirti yok ya normalde agrim falan olurdu adetten once sancim falan ama yok:)soktayim yaaa.sadece ara ara hafif agri giriyr kasiklarma

Yani bu zamanlar agrim olurdu arada kanama gibi kahverngi akinti gibi gelirdi goguslerim siserdi ama su an tikkkkk yokk:)

İnşallah hamilesindir , bizde kavga ettik zaten bunalıyorum bide o üstüme gelio aqlcam valla

Aman hic takma ya erkeklerin hepsi ayni halt degmez uzulmeye ..ve inan bizde bugun birbirimizi yedik salla gitsin ..hic canini sikma sen hedefine odaklan onu gorme duyma ..bilmemm anlatabildimmi:)

Tek basina olmuyor zaten .ama sende bu siniriniri ofkeni bebek olduktan sonraya sakla ...sonra cikarirsin acisini:)

Yok canim ya dun munorol aldim saglik ocagindan .. onun yuzunden sik sik lavaboya gidiyorum sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…