- 17 Haziran 2015
- 181
- 47
- 29
Ben kırşehirdeyim, daha dogrusu Ankaradayim suan evi tasicaz bu hafta kirsehire =) sogan körünun 2. Gunu benm. Esimede keçiboynuzu yapıorumAllah razı olsun canım inşallah ama incir kürü benim için tehlikeli olabilir pko olduğu için zaten çok yumurtam oluyor ohss olabilirim onu yaparsam o yüzden incire pek yanaşamıyorum sen hangi ildesin
Sende hayirlisi ile tasinirsin canim insallah:)kirsehir guzel sehirBen kırşehirdeyim, daha dogrusu Ankaradayim suan evi tasicaz bu hafta kirsehire =) sogan körünun 2. Gunu benm. Esimede keçiboynuzu yapıorum
Amin canm insallah.Senin adina cok sevindim ya hakkinda hayirrlisi insalllaaaaahhhh:)
Ben kırşehirdeyim, daha dogrusu Ankaradayim suan evi tasicaz bu hafta kirsehire =) sogan körünun 2. Gunu benm. Esimede keçiboynuzu yapıorum
Bende yamanlarda oturyrm cok yakiniz yaa:)
Çerez gibi hergün önüne koysan çaktırmadan yemez mi yinede canımBen keciboynuzu nun suyunu zor iciriyorum, surekli zamanin da dedim sana diyp duruyoo yuzden kendim ugrascam
Bilmiorum ki, su evi bi tasiyim denerim :)
İnsallah kuzum benim :)Hayırlı uğurlu bereketli olsun huzur getirsin yeni eviniz canım hayırlara vesile olur inşallah :)
Selam kIzlar bende başladım içmeye ama düzenli içemedim ya aç karnınamı tok mu içiyorsunuz