sogan kürü

Allah razı olsun canım inşallah ama incir kürü benim için tehlikeli olabilir pko olduğu için zaten çok yumurtam oluyor ohss olabilirim onu yaparsam o yüzden incire pek yanaşamıyorum sen hangi ildesin
Ben kırşehirdeyim, daha dogrusu Ankaradayim suan evi tasicaz bu hafta kirsehire =) sogan körünun 2. Gunu benm. Esimede keçiboynuzu yapıorum

Aynen ben cok seviyorum, zaten kirseehirliyim , eşim ank :KK70: sonunda ikna ettim burya taşınmaya

Ben kırşehirdeyim, daha dogrusu Ankaradayim suan evi tasicaz bu hafta kirsehire =) sogan körünun 2. Gunu benm. Esimede keçiboynuzu yapıorum

Olsun kalpler bir olduktan sonra sen ankarada ben izmirde hepimizin derdi aynı :). Sakın bırakma aksatma soğan kürünü canım etkisi az oluyormuş o zaman.Canım eşleriniz sağlıklı bile olsa günde 3 kez 1 adet kuru incirin içine 1 tüm ceviz koyup yerlerse sperm sağlıkları için çok iyi demişti gittiğim bi ebe teyze benim eşimde bişey yoktu yinede yesin faydası olur zararı olmaz demişti aklınızda bulunsun :)

Ben keciboynuzu nun suyunu zor iciriyorum, surekli zamanin da dedim sana diyp duruyo :KK43: o yuzden kendim ugrascam

Selam kIzlar bende başladım içmeye ama düzenli içemedim ya aç karnınamı tok mu içiyorsunuz

kızlar bana acil bir akıl verin kaybedicek zamanım yok ben bu ay dr a gittim inofolic diye bir vitamin verdi bide glifor kullanıyorum bide ilişki günü önerdi bugün adetimin 14. günü acaba soğan kürüne başlasammı tedaviyi olumsuz etkilermi sizce ben polikistik over hastasıyım yumurta geliştirici ilaç vermedi gerek yok dedi ne dersiniz kızlar

Hic bi fikrim yok, yanls yonlendrmek istemem seni, sogan körü galiba bende ters tepti, yuzumdrn biseyler cikio. Ama birskmicam

X