- 20 Eylül 2015
- 62
- 7
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah , o kadar ümitliyim ki bi ayAynen valla bura daha guzel sankiiiiii:) birde guzel haberler yazsak suraya:)
Moralimizi yuksek tutmamiz lazim :) ozellikle benim su 20 gundeKiz benim umidimde hic yokki ya of offf:)
Valla o kadar pismanmki keske hemen yapsaydim esim o kadar cok istioduki, hala da öyle, bi gelseydi bebisim hersey tamam bi o eksik :)Olcak olcak bu ay bebisin olacak senin Allahin izniyleeeee:)
Uzme kendini sana hep dua edecgim ..rabbimin bir bildigi vardir sen ona tevekkul et.. konusmasi kolay ama pes etme ne olur guclu durmaya calis insallah dualarla duzelcek hersey bu arda bnde izmirde oturuyrm .. sen izmirin neresindensinS.a nasılsınız :) 23 yaşındayım İzmirde yaşıyoruz. biz 07.12 de 4. Yıla giriyoruz evliliğimizde ilk aydan beri meleğimizi bekliyoruz ama olmuyor. Her duyduğum dr.a gittim prof. Opr. Hoca.Vs. ama olmadı hep olur bekleyin dediler bu sırada çikolata kisti ve 7 santim olan sürekli büyüyen kistler patlayan ameliyat denen ama olmadım ameliyat korkudan. 1.5 yıl olmuştu artık ve bi dra gittik medicalparkta birkaç kez gittik kan testlerimiz hormonlarımız tahlillerimiz spermiyogram testi normal çıktı hep.ve sonra tüplerinize hiç bakıldımı dedi bizde hayır dedik bide onlara bakalım dedi hsg filmi çekilmemiz için 2-3 gün sonraya gün verdi gittik ve tüplerimin ikiside tıkalı ve biri salam gibi şiş ve şekli bozuktu bize ameliyat olmam gerektiğini kendisi yrd. Doçent o yaparsa 2.500 e tüpleri büyük ihtimal almam gerekecek ama 12.000 tl ye prof hoca girerse 1 tanesini kurtarma ihtimali olduğunu söyledi biz çıktık ve gitmedik bi daha tabi artık normal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını anladım çok ağladım dr. Bunları anlatırken içim parçalandı sanki. Vakit kaybetmeden arkadaşımın tavsiye ettiği özel bi dr daha bulduk central hospitalin sahibi özer bey o sonuçlarımızı inceledi ve yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle bu ay deneyelim dedi denedik olmadı tabi birkaç ay kadar gittik bu sırada olmadığını anladık laparoskopi yapalım hem tanı hem tedavi dedi 2.500 tl tamam dedik gün geldi çattı ben yine ağlayarak girdim ameliyathaneye 1- 1.5 saat kadar sürebilir demişti 4 saat sürmüş yaklaşık bi acıyla ağrıyla uyandım duramıyorum acıdan sağ kasığımda hortum dikili kıpırdadıkça karnımın içinde bireylere batıyor tamam dedim bugün ölücem herhalde eşim kayınvalidem nasıl ağlıyorlar drumun elleri titriyor çok zor geçti biraz kendine gelsin yarın odamda konuşalım diyor. Ertesi gün oldu taburcu olacağım drun odasına girdik karın içi bütün organlar birbirine yapışıktı rahimde kitleler kistler yumurtalıklarda kistler iki tüpünde tıkalı ve çok uğraştık ama şiş olan tüp kökten tıkalıydı uzun sürdüğü için çok kan kaybetmeye başladın onu açamadık. diğerini köke yakın kesip kurtarabildik o açıldı dedi her yeri temizledik dedi 6 ay normal yolla gebelik bekleyelim eğer yine olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi tamam dedik birkaç ay bekledik denedik yine olmuyor bi akrabımız Opr.dr kaan bozkurt tüp bebek tedavisiyle 2 evladından da o dr da denedi ve oldu vakit kaybetmeyin biz çok geciktik sizde öyle olmayın dedi araştırdık evet gerçekten işinin ehli bi dr.du başladık tüp bebek tedavisine 2014.07 aydı sanırım 24 yada daha fazla yumurta toplandı 14 tanesi 1. Kalite günü gününe döllenmiş ve polikistik over olduğumuda orada öğrendim olmaması için hizbi sebep yok çok şanslısınız dedi histeroskopi olduk herşey iyiydi transfer günü geldi ısrarlarımızla 28.01.2015 te 2 embriyo transfer edildi ve test günü evet hamileydim ben hemde ikizlerime ama çok sürmedi 7. Haftada gelişemediklerini düşük olacağını ve ilaçları bırakmam gerektiğini söyledi dr biz yine ağlayarak çıktık ve evet çok isyan ettik ikimizde namazı bıraktık bir bebeğimiz olacağına dair tüm umutlarımız o gün o odada bitti hanelerde görmüştüm 1 gün öncesi kadın ailesinden gizli hamile kalmış ve 5.kattan kordonuyla yaşayan bebeğini aşağı atmıştı eve geldim başımı duvarlara vura vura ağlaya ağlaya neyim eksikti daha ne çekmemiz lazım ne kadar daha ağlamamız gerek ne zaman dedim o gün. Rabbim affetsin inşallah bir daha isyana düşürmesin ne beni ne kimseyi ilaçları bıraktım bikaç gün oldu ve akşam sancılanmaya başladım nefesim kesiliyor bıçak giriyor sanki karnıma girdim lavaboya ağrıyla lekeler geliyor ıkınıyorum acıyla düşsünler diye bu kezde sancıdan düştüler aldım peçeteye klozete düşmelerine göz yumamazdım evimizin önündeki ağacın bi ucuna gömdüm her gün kontrol ettim kediler çıkarıp yemesinler diye. ağladım saatlerce gecelerce tamam dedim kendine gel bu arada dra gittik kontrole parça kalmışmı diye eğer durumunuz el veriyorsa rahim gebeliği öğrenmişken tekrar deneyelim dedi eve geldik maddi manevi çökmüştük 1 evimiz vardı onuda satmıştık elimizde avucumuzda ne varsa bitmişti birde borca boğulmuştuk neyse eşim kardeşine 2.500 vermiş onun karşılığı eltim aradı abi biz bileziklerimizi bozdurduk size gönderiyoruz diye itiraz ettik ama içimize sor gönderdiler tam transfer vs. Ücreti. ARadık haber verdik.1 ay kadar sonra gittik transfer günü aldık 2 embriyo transfer edildi ama bu kez ümidim hiç yoktu ve psikolojik olarak bitiktim olmayacak diyordum test günü geldi ve evet yanılmamıştım test negatif dedi dr. Yine ağlayarak çıktım hazirandı eşimin bi kaç gün sonra doğum günüydü belki bi ihtimal sürpriz olur diye bi nebze umutlanmadımda değil ama olmadı işte neyse bu ayın 12. De internette araştırdım ve bu sitede evet soğan kürü adaçayı yağı ve maydonoz buharına oturma bunları denedim günü gününe sat 09.10.2015 ve dünden beri kasıklarım çok ağrıyor neden bilmiyorum soğan suyunu yaptığım ilk günlerde yapışkanlı sert şeyler geldi benden ve çok akıntı geldi bilmiyorum bu kez olacakmı 4. Yıl dönümümüze girerken Rabbim sürpriz yaparmı bize dersiniz çook uzun oldu inanın kısalttığım hali bu yazarken bile ağladım gözümde canlandı herşey yeniden Hakkınızı helal edin olur mu
Canm benim ya kurban olsunlar sana Allah m sana uçuz ucuz verir insallah bidaha asla isyan etmicem bn daha hic ilac kullanmadan 5 ayda olmuyo die çöktum resmen ama sen yinede cok gucluymussun. Bn bu sogan korune inaniyorum. Eminim sendede etkisi olacak. Ne zaman basladnS.a nasılsınız :) 23 yaşındayım İzmirde yaşıyoruz. biz 07.12 de 4. Yıla giriyoruz evliliğimizde ilk aydan beri meleğimizi bekliyoruz ama olmuyor. Her duyduğum dr.a gittim prof. Opr. Hoca.Vs. ama olmadı hep olur bekleyin dediler bu sırada çikolata kisti ve 7 santim olan sürekli büyüyen kistler patlayan ameliyat denen ama olmadım ameliyat korkudan. 1.5 yıl olmuştu artık ve bi dra gittik medicalparkta birkaç kez gittik kan testlerimiz hormonlarımız tahlillerimiz spermiyogram testi normal çıktı hep.ve sonra tüplerinize hiç bakıldımı dedi bizde hayır dedik bide onlara bakalım dedi hsg filmi çekilmemiz için 2-3 gün sonraya gün verdi gittik ve tüplerimin ikiside tıkalı ve biri salam gibi şiş ve şekli bozuktu bize ameliyat olmam gerektiğini kendisi yrd. Doçent o yaparsa 2.500 e tüpleri büyük ihtimal almam gerekecek ama 12.000 tl ye prof hoca girerse 1 tanesini kurtarma ihtimali olduğunu söyledi biz çıktık ve gitmedik bi daha tabi artık normal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını anladım çok ağladım dr. Bunları anlatırken içim parçalandı sanki. Vakit kaybetmeden arkadaşımın tavsiye ettiği özel bi dr daha bulduk central hospitalin sahibi özer bey o sonuçlarımızı inceledi ve yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle bu ay deneyelim dedi denedik olmadı tabi birkaç ay kadar gittik bu sırada olmadığını anladık laparoskopi yapalım hem tanı hem tedavi dedi 2.500 tl tamam dedik gün geldi çattı ben yine ağlayarak girdim ameliyathaneye 1- 1.5 saat kadar sürebilir demişti 4 saat sürmüş yaklaşık bi acıyla ağrıyla uyandım duramıyorum acıdan sağ kasığımda hortum dikili kıpırdadıkça karnımın içinde bireylere batıyor tamam dedim bugün ölücem herhalde eşim kayınvalidem nasıl ağlıyorlar drumun elleri titriyor çok zor geçti biraz kendine gelsin yarın odamda konuşalım diyor. Ertesi gün oldu taburcu olacağım drun odasına girdik karın içi bütün organlar birbirine yapışıktı rahimde kitleler kistler yumurtalıklarda kistler iki tüpünde tıkalı ve çok uğraştık ama şiş olan tüp kökten tıkalıydı uzun sürdüğü için çok kan kaybetmeye başladın onu açamadık. diğerini köke yakın kesip kurtarabildik o açıldı dedi her yeri temizledik dedi 6 ay normal yolla gebelik bekleyelim eğer yine olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi tamam dedik birkaç ay bekledik denedik yine olmuyor bi akrabımız Opr.dr kaan bozkurt tüp bebek tedavisiyle 2 evladından da o dr da denedi ve oldu vakit kaybetmeyin biz çok geciktik sizde öyle olmayın dedi araştırdık evet gerçekten işinin ehli bi dr.du başladık tüp bebek tedavisine 2014.07 aydı sanırım 24 yada daha fazla yumurta toplandı 14 tanesi 1. Kalite günü gününe döllenmiş ve polikistik over olduğumuda orada öğrendim olmaması için hizbi sebep yok çok şanslısınız dedi histeroskopi olduk herşey iyiydi transfer günü geldi ısrarlarımızla 28.01.2015 te 2 embriyo transfer edildi ve test günü evet hamileydim ben hemde ikizlerime ama çok sürmedi 7. Haftada gelişemediklerini düşük olacağını ve ilaçları bırakmam gerektiğini söyledi dr biz yine ağlayarak çıktık ve evet çok isyan ettik ikimizde namazı bıraktık bir bebeğimiz olacağına dair tüm umutlarımız o gün o odada bitti hanelerde görmüştüm 1 gün öncesi kadın ailesinden gizli hamile kalmış ve 5.kattan kordonuyla yaşayan bebeğini aşağı atmıştı eve geldim başımı duvarlara vura vura ağlaya ağlaya neyim eksikti daha ne çekmemiz lazım ne kadar daha ağlamamız gerek ne zaman dedim o gün. Rabbim affetsin inşallah bir daha isyana düşürmesin ne beni ne kimseyi ilaçları bıraktım bikaç gün oldu ve akşam sancılanmaya başladım nefesim kesiliyor bıçak giriyor sanki karnıma girdim lavaboya ağrıyla lekeler geliyor ıkınıyorum acıyla düşsünler diye bu kezde sancıdan düştüler aldım peçeteye klozete düşmelerine göz yumamazdım evimizin önündeki ağacın bi ucuna gömdüm her gün kontrol ettim kediler çıkarıp yemesinler diye. ağladım saatlerce gecelerce tamam dedim kendine gel bu arada dra gittik kontrole parça kalmışmı diye eğer durumunuz el veriyorsa rahim gebeliği öğrenmişken tekrar deneyelim dedi eve geldik maddi manevi çökmüştük 1 evimiz vardı onuda satmıştık elimizde avucumuzda ne varsa bitmişti birde borca boğulmuştuk neyse eşim kardeşine 2.500 vermiş onun karşılığı eltim aradı abi biz bileziklerimizi bozdurduk size gönderiyoruz diye itiraz ettik ama içimize sor gönderdiler tam transfer vs. Ücreti. ARadık haber verdik.1 ay kadar sonra gittik transfer günü aldık 2 embriyo transfer edildi ama bu kez ümidim hiç yoktu ve psikolojik olarak bitiktim olmayacak diyordum test günü geldi ve evet yanılmamıştım test negatif dedi dr. Yine ağlayarak çıktım hazirandı eşimin bi kaç gün sonra doğum günüydü belki bi ihtimal sürpriz olur diye bi nebze umutlanmadımda değil ama olmadı işte neyse bu ayın 12. De internette araştırdım ve bu sitede evet soğan kürü adaçayı yağı ve maydonoz buharına oturma bunları denedim günü gününe sat 09.10.2015 ve dünden beri kasıklarım çok ağrıyor neden bilmiyorum soğan suyunu yaptığım ilk günlerde yapışkanlı sert şeyler geldi benden ve çok akıntı geldi bilmiyorum bu kez olacakmı 4. Yıl dönümümüze girerken Rabbim sürpriz yaparmı bize dersiniz çook uzun oldu inanın kısalttığım hali bu yazarken bile ağladım gözümde canlandı herşey yeniden Hakkınızı helal edin olur mu
Nasip demekkki daha zamani varmis. Ne diyeyimKeske korunmasaydin ..ama bilemezsinki hayat ne gosterecek
Canm benim ya kurban olsunlar sana Allah m sana uçuz ucuz verir insallah bidaha asla isyan etmicem bn daha hic ilac kullanmadan 5 ayda olmuyo die çöktum resmen ama sen yinede cok gucluymussun. Bn bu sogan korune inaniyorum. Eminim sendede etkisi olacak. Ne zaman basladn
Uzme kendini sana hep dua edecgim ..rabbimin bir bildigi vardir sen ona tevekkul et.. konusmasi kolay ama pes etme ne olur guclu durmaya calis insallah dualarla duzelcek hersey bu arda bnde izmirde oturuyrm .. sen izmirin neresindensin
Zaten buna adet bittikten 7 gun sonra baslamio, ve bunu yaparken hamile kaliorlar, eqer olmazsa diyer ay incir koru yapip kalanlarda var canim. Pes etmek yok :) keske suan seni arasaydim , elimden geldgi kadar destek olmaya varrm bn sana