sogan kürü

İnşallah şifa görürsün arkadaşım bende pco yum bir oglum var 2. Bebegimide sogan kuru uygulayinca allahin izniyle kaldim. Rabbim sizede tez vakitte aratmadan nasib etsin

CANIM NASIL YAPTIN ??? Bende pkoluyum...adetimden 1 hafta sonta yaptım 15 gün içtim.. şimdi adetimin 3. günü..tekrar ne zaman yapmalıyım??? bide tedavi gördünmü?? ben klomen kullanıyordum 3 aydır..yumurtam oluşuyordu ama döllenme olmuyordu..bende gecen ay bıraktım tedaviyi soğan kürüne başladım..

Ins bi an önce siz de iyi haberi alırsınız ben bi yıl bekledim soğan kürünü ilk kez denemiştim bi de takvim tuttuk doktor da söylemiştir gerçi ama ona da dikkat edin çok strese sokma kendini adet düzenini stres de etkiliyor o da yumurtlama etkiliyor tabi

canim simdi adet olmussun ya o bitecek diger adetine 10 yada 7 gun kala tekrar yapacaksin yani diger adetinden once 10 dun yada 7 gunluk bir kur daha yapacaksin

Amin canım..Bende 14 aydır evliyim 6 aydır istiyoruz bebek..ama henüz birşey yok..pkodan dolayı doktorum yumurtaların tembel dedi..
canim simdi adet olmussun ya o bitecek diger adetine 10 yada 7 gun kala tekrar yapacaksin yani diger adetinden once 10 dun yada 7 gunluk bir kur daha yapacaksin

tamam canım tşk ederim..yarın doktoruma gidip tekrar klomen kullanacağım..acaba bunun yanında hayıt suyu yada Çakşır otu kullananlar olmuş..bunlarıda mı denesek...

canim tedavi olurken bunlari kullanman ne kadar dogru olur bilmiyorum sen bilirsin ama ben olsam kullanmam

cnm benim klomene bile tepki göstermiyordu yumurtalarım. ben saraçoğlunun kolay hamilelik kür setini aldım. soğan kürünü kullandım aynı ay çörek otu bal tarçın yaptım. onlarla yumurtam çatladı.

Kizlar merhaba bende sogan kurune baslicam bugun 7 gunum adetimin 28 gunde bir oluyorum

Merhaba bende soğan kuru ne başladım hamilelik için 6.günüm faydasını gören var mi acaba

Kızlar bende başladım soğan kuru ne 6. Günüm benimle başlayan varmı acaba burada yazılanları gördükçe umitleniyorum hamilelik için kullanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…