Icinde sogutmani tavsiye ederim. Bende oyle yaptim. Yaptigim ay hamile kaldimSüzüp bekliyorum cnm biraz icinde bekletince bulanik sari oluuor zaten cok igrenc
İnşallah şifa görürsün arkadaşım bende pco yum bir oglum var 2. Bebegimide sogan kuru uygulayinca allahin izniyle kaldim. Rabbim sizede tez vakitte aratmadan nasib etsinArkadaşlar bende başladım soğan kürüne bugün 6. günüm... polikistik overe karşı bide hamile kalmak için içiyorum..
Ilk denememde bende ayni halti isledim. Bide sogusun diye balkona koyuyordum. Millete bakıyorum akıntım var diyorlar bende hic bisey yapmadi. Sapsal kafam iste düzgün okuyup yapmazsam boyle olur :) 2. Yaptığımda sıcaktan biraz soguk yudum yudum icilecek haldeyken ictim.canim ya bende oncekini soguga yakin iciyordum :) ben 2 ay yapmistin ilk ay 15 gun sonraki ay adetten 10 gun once. bu sefer sicak iciyorum. peki sen suzup mu bekletiyorsun yoksa soganlar icinde mi biraz sogumasini bekleyip suzuyorsun
Ilk denememde bende ayni halti isledim. Bide sogusun diye balkona koyuyordum. Millete bakıyorum akıntım var diyorlar bende hic bisey yapmadi. Sapsal kafam iste düzgün okuyup yapmazsam boyle olur :) 2. Yaptığımda sıcaktan biraz soguk yudum yudum icilecek haldeyken ictim.
Ben suzmedim. Icecegim zaman suzdum. Daha etkili oldugunu düşünüyorum insallah canim benim tez vakitte insalalh sizde bu guzel haberleri alirsinizayy canimm ya ne guzel hamile kalmissinn :) ben 3 yildir hiccc hamile kalmadiminsallah sifa olur bu sefer... dua et bize olur mu... artik bende sicak iciyorum yudum yudum ama altini kapatir kapatmaz suzuyorum biraz icinde kalsin mi dersin?????
Kizlarr merhaba araniza yeni katildim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 10 yasinda kizim var ve 1 senedir cocuk istiyoruz bende sogan kürüne baslamak istiyorum adet bitimimin 3.günü biraz arastirdim ama kullananlara sormak daha dogru olcak ac karnina mi iciyorsunuz birde kalan kuru aksam iciyormusunuz yoksa tazemi yapıyorsunuz
Soğan kurunu bende yapıyorum da bunun suresi nasıl sürekli mi içilecek 15 günde fazla içilmeyecek diye duydumda tam bilsi olan
Kizlar dun gece resmen kistimin agridigini hisettim o aciyla uyumusum
inşallah canım..bakalım bekliyoruz..
Teşekkür ederim inşallah faydasini görürümtatlim slm ac karnina iciyorsun ve kesinlikle her seferinde taze yapmalisin buna dikkat et....
Kizlar bu ay adet dönemi inanilmaz agrim oldu... Mahvoldum ...yarin doktora gitcm bakalim büyümüş mu küçülmüş mu cikolata kistim
Merhabalar kızlar hamilelik için deneyenler kesinlikle düzenli olarak kürü tamamlayın derim pk om var bir yıldır bekliyorduk kaç defa doktora gittim bu ay da olmasaydı yumurta takibine başlayacaktık geçen ay uyguladım kürü çok şükür bebiş yolda Allah isteyen herkese nasip etsin inş
ayyy ne guzell cifte bayram olmus darisi bizlerin basina insallahhhh....Teşekkürler :) adet bittikten sonra 3.gün başladı 15 gün günde iki kez içtim arafe günü ya da bayramın ilk günü adet olmam lazımdı olmadım
Merhabalar kızlar hamilelik için deneyenler kesinlikle düzenli olarak kürü tamamlayın derim pk om var bir yıldır bekliyorduk kaç defa doktora gittim bu ay da olmasaydı yumurta takibine başlayacaktık geçen ay uyguladım kürü çok şükür bebiş yolda Allah isteyen herkese nasip etsin inş