sogan kürü

Arkadaşlar bende başladım soğan kürüne bugün 6. günüm... polikistik overe karşı bide hamile kalmak için içiyorum..
İnşallah şifa görürsün arkadaşım bende pco yum bir oglum var 2. Bebegimide sogan kuru uygulayinca allahin izniyle kaldim. Rabbim sizede tez vakitte aratmadan nasib etsin

canim ya bende oncekini soguga yakin iciyordum :) ben 2 ay yapmistin ilk ay 15 gun sonraki ay adetten 10 gun once. bu sefer sicak iciyorum. peki sen suzup mu bekletiyorsun yoksa soganlar icinde mi biraz sogumasini bekleyip suzuyorsun
Ilk denememde bende ayni halti isledim. Bide sogusun diye balkona koyuyordum. Millete bakıyorum akıntım var diyorlar bende hic bisey yapmadi. Sapsal kafam iste düzgün okuyup yapmazsam boyle olur :) 2. Yaptığımda sıcaktan biraz soguk yudum yudum icilecek haldeyken ictim.

ayy canimm ya ne guzel hamile kalmissinn :) ben 3 yildir hiccc hamile kalmadim insallah sifa olur bu sefer... dua et bize olur mu... artik bende sicak iciyorum yudum yudum ama altini kapatir kapatmaz suzuyorum biraz icinde kalsin mi dersin?????

bide boyle sogandan sonra gebe kalanlari gorunce bi umutleniyorum bi biseyler oluyor bana insallah bu sefer olur

ayy canimm ya ne guzel hamile kalmissinn :) ben 3 yildir hiccc hamile kalmadim insallah sifa olur bu sefer... dua et bize olur mu... artik bende sicak iciyorum yudum yudum ama altini kapatir kapatmaz suzuyorum biraz icinde kalsin mi dersin?????
Ben suzmedim. Icecegim zaman suzdum. Daha etkili oldugunu düşünüyorum insallah canim benim tez vakitte insalalh sizde bu guzel haberleri alirsiniz

Kizlarr merhaba araniza yeni katildim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 10 yasinda kizim var ve 1 senedir cocuk istiyoruz bende sogan kürüne baslamak istiyorum adet bitimimin 3.günü biraz arastirdim ama kullananlara sormak daha dogru olcak ac karnina mi iciyorsunuz birde kalan kuru aksam iciyormusunuz yoksa tazemi yapıyorsunuz

Soğan kurunu bende yapıyorum da bunun suresi nasıl sürekli mi içilecek 15 günde fazla içilmeyecek diye duydumda tam bilsi olan

tatlim slm ac karnina iciyorsun ve kesinlikle her seferinde taze yapmalisin buna dikkat et....

Soğan kurunu bende yapıyorum da bunun suresi nasıl sürekli mi içilecek 15 günde fazla içilmeyecek diye duydumda tam bilsi olan

15 gun iciyorsun canim sonra adet oluyorsun.... diger adetine 10 gun(yada 1 hafta) kala tekrar iciyorsun bu kadar. uzun sureli icmek sakincali rahim duvarina zarar verebilirmis

Kizlar dun gece resmen kistimin agridigini hisettim o aciyla uyumusum

inşallah canım..bakalım bekliyoruz..

kizlar sizin kurler bitmis olmali ne durumdasiniz??? benim son 2 gunum kaldi sonra adet olucam ve sonra testere disli aslan pencesine basliycam cunku yapmadigim bi o kaldi bide hayit tohumu kaldi yapmadan olursem gozum acik gider

yaptiklarim:
sogan kuru

incir kuru
havuc kuru
havuc+incir kuru
bal+tarcin+corekotu kuru

Kizlar bu ay adet dönemi inanilmaz agrim oldu... Mahvoldum ...yarin doktora gitcm bakalim büyümüş mu küçülmüş mu cikolata kistim

Merhabalar kızlar hamilelik için deneyenler kesinlikle düzenli olarak kürü tamamlayın derim pk om var bir yıldır bekliyorduk kaç defa doktora gittim bu ay da olmasaydı yumurta takibine başlayacaktık geçen ay uyguladım kürü çok şükür bebiş yolda Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Kizlar bu ay adet dönemi inanilmaz agrim oldu... Mahvoldum ...yarin doktora gitcm bakalim büyümüş mu küçülmüş mu cikolata kistim

gecmis olsun canim kontrolunden bizide haberdar et umarim kuculmemis yok olmustur insallahh....bende hastaligi bekliyorum eli kulaginda

tatlim hayirli olsun oncelikle... ne kadar sure yaptin sen??

Teşekkürler :) adet bittikten sonra 3.gün başladı 15 gün günde iki kez içtim arafe günü ya da bayramın ilk günü adet olmam lazımdı olmadım

Ayy cok güzel bir haber...darısı bize inşallah..bende gecen ay adetimden 1 hafta sonra başladım..15 gün yaptım..şimdi adet oldum..tekrar ne zaman başlamalıyım?? bendede pko var. 4 aydır tedavi görüyordum bebek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…