Canim bende bu ay kullandm ama adetimi geciktirdi ben pek faydasini görmedim adet duzenimi bozdu tabi faydasini goren coook denemeye deger :))Kizlar ben hamile kalmak istiyorum sogan kuru uyguluyorum iki gune bi icebiliyorum faydasi olur mu yine de ??benim regl 40 gunde oluyorum bu hamilelige engel olur mu ??
Peki 40 gunde bi olmasi normal miCanim bende bu ay kullandm ama adetimi geciktirdi ben pek faydasini görmedim adet duzenimi bozdu tabi faydasini goren coook denemeye deger :))
Bence normal degil doktora gorundun mu hicPeki 40 gunde bi olmasi normal mi
Onceden gitmistim 2 ayda bir oluyordum ilac vermisti simdi her 40 gunde mutlaka oluyorum 40 gunu gecmiyor diye gitmedim acikcasiBence normal degil doktora gorundun mu hic
Kırk günde bir oluyorsan 18 19 20 21 . Günleri dene hatta kaçırmaOnceden gitmistim 2 ayda bir oluyordum ilac vermisti simdi her 40 gunde mutlaka oluyorum 40 gunu gecmiyor diye gitmedim acikcasi
niye bugünleri dedin canım benimde geçen ay 45. günde oldu 20 21 22 mi olur acabaKırk günde bir oluyorsan 18 19 20 21 . Günleri dene hatta kaçırma
niye bugünleri dedin canım benimde geçen ay 45. günde oldu 20 21 22 mi olur acaba[/QUOTE
Çünkü iki adet arasını tam ortası zamanında yumurtlama oluyor bır ıkı gun önce sonra günleri de iyi degerlendirmek lazım onun dışında sağlıklı yumurta oranı çok düşük oluyormuş
Benim sıkıntım hergun içememem iki güne bi içebiliyorum inşallah faydası olur yinedearkadaslar merhaba
bende de adet duzensizligi var ve her ne zaman dra gitsem d.kontrl hapi verildi.kullanmama ragmen biraktigimin ertesi yine duzensizlik yasamaya devam ettim.oyle ki 4 ay da bes ayda gelmedigi de oluyordu. sogan kurunu duyar duymaz denemeye karar verdim. sabah ve aksam gunde iki kere yaptim. ve tam bir ay sonra bugun regl oldum.evliyim ve cocuk da istioruz bakalim kismet.. bu kuru dort ay yapmak gerekiyor.ilk yaptiginizda 15 gun. daha sonrasinda 10 ar gun yapiyorsunuz
insallah canımBenim sıkıntım hergun içememem iki güne bi içebiliyorum inşallah faydası olur yinede
Sogan kuruyle mi hamile kaldinizKizlar ben hamile kalmak istiyorum sogan kuru uyguluyorum iki gune bi icebiliyorum faydasi olur mu yine de ??benim regl 40 gunde oluyorum bu hamilelige engel olur mu ??
Sogan kuruyle mi hamile kaldinizCanim bende bu ay kullandm ama adetimi geciktirdi ben pek faydasini görmedim adet duzenimi bozdu tabi faydasini goren coook denemeye deger :))
Sogan kuryle mi hamile kaldinizniye bugünleri dedin canım benimde geçen ay 45. günde oldu 20 21 22 mi olur acaba
Hayir ben sogan kurunu kullandiktan sonraki ay hamile kaldim.Sogan kuruyle mi hamile kaldiniz
hayirli olsun canmHayir ben sogan kurunu kullandiktan sonraki ay hamile kaldim.
Evet canim sogan kuru yaptigim ay hamile kaldimSogan kuryle mi hamile kaldiniz
Sagol tatlım darısı seninde basina insallah :)) hayir ben kabuklarinin soyup da kaynattim soganinhayirli olsun canmpeki sogani kabuklariyla mi kaynattin
Amin canim cok sagolSagol tatlım darısı seninde basina insallah :)) hayir ben kabuklarinin soyup da kaynattim soganin
Bnde bu ay basladim sogan kurune . Hayirli olsun canimEvet canim sogan kuru yaptigim ay hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?