sogan kuru

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
34
Kizlar ben hamile kalmak istiyorum sogan kuru uyguluyorum iki gune bi icebiliyorum faydasi olur mu yine de ??benim regl 40 gunde oluyorum bu hamilelige engel olur mu ??

Kizlar ben hamile kalmak istiyorum sogan kuru uyguluyorum iki gune bi icebiliyorum faydasi olur mu yine de ??benim regl 40 gunde oluyorum bu hamilelige engel olur mu ??
Canim bende bu ay kullandm ama adetimi geciktirdi ben pek faydasini görmedim adet duzenimi bozdu tabi faydasini goren coook denemeye deger :))

Ç

arkadaslar merhaba
bende de adet duzensizligi var ve her ne zaman dra gitsem d.kontrl hapi verildi.kullanmama ragmen biraktigimin ertesi yine duzensizlik yasamaya devam ettim.oyle ki 4 ay da bes ayda gelmedigi de oluyordu. sogan kurunu duyar duymaz denemeye karar verdim. sabah ve aksam gunde iki kere yaptim. ve tam bir ay sonra bugun regl oldum.evliyim ve cocuk da istioruz bakalim kismet.. bu kuru dort ay yapmak gerekiyor.ilk yaptiginizda 15 gun. daha sonrasinda 10 ar gun yapiyorsunuz

Benim sıkıntım hergun içememem iki güne bi içebiliyorum inşallah faydası olur yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…