Soğan kürü

Hoşgeldin arkadasim, Allah gönlüne göre versin inşallah dileğine kavusursun hayırlısıyla. Cnm turuncu dediğin işte bildiğimiz klasik kahverengi kabuklu soğan işte, kuru soğan deyince aklına ne geliyorsa o yani hocayla gorusunce haber verirsen seviniriz tatlım

Son düzenleme:

Amin amin amin.. ayıptır söylemesi yarım saat değil sabaha kadar kalıyorum yatakta uyuyorum o şekilde şimdi hiçbir özel belirtim yok ateş dışında, yarın dananın kuyruğu kopuyor bakalım

hoşbuldum teşekkürler... :) Çok yogunluk var doktorda 5-6 hat var ama hep meşgul bugun asistanıyla tekrar konustum.. düşmezse eger biz sizi arayalım dedi.. başlasammı başlamasammı bılemedım küre regl biteli 2 gun oldu tam başlama zamanı :) .. bıraz sabırsızım :)

hic dusmesin atesin canim dahada yukselsin test yacakmisin yarin?
aaa bu diğer topiğin ikizi
kız ben buraya girdim başta anlamadım alla alla ya bi değişik dedim ben yokum filan

Fark ettim ben onu cnm madem bir rahatsızlığın var ve sulandirici kullanıyorum diyosun, kafana göre kullanma bence soğan kürünü ya da başka bişey. Evet tam da günündesin ama gaza gelip başlama, hocayla görüşmeyi bekle, sana doneceklerdir muhakkak, hocanın engin bilgisinden faydalanman daha hayrına olur bence

folikasitka cnm bişey sormak istiyorum..bu küre.adetin2. yada 3.günü mü başlıcaz?internette hocanın söyledğine göre en etkili zaman adet bitiminden sonraki 7.günmüş..aklım karıştı şimdi..siz nasıl kullandınız?:26:

Canım öncelikle hoşgeldin, adetin biittikten 2-3 gün sonra başlamak uygundur diyor hoca ve 15 gün sabah-akşam yapın diyor ama biz sabırsız kızlar olarak adetin bittiği gün başladık hep yani bu da genelde 5. gün demek. Ayrıca bir problem yoksa günde 1 bardak yapmak da yeterliymis.

evet aynı sabırsızlığı bende yaşadığım için adetin son günü başlamayı düşünüyorum bende sonra adet görmeden 10gün önce tekrar kullanılıyomuş.. 5 yada 7 gün.. incir kürü içinde çok etkili diyo hoca ama soğanı ben daha önce deneyip olumlu sonuç aldığım için soğanı denicem yine..inşallah bebişlerimiz bizimle olur

Ayy caniiim ikinci melek icin mi denemek istiyosun kürü Allah bağışlasın. Allah olmayan ve dileyenlere de nasip etsin anneliği.. İkinci kür dediğin eskiden öyleydi ama artık farklı uygulanıyor. Şöyle ki, ilk kür bitip adet olursan yine aynı şekilde adet bitiminde ve 10 gün yapılıyor arkadaşım.

ay yok cnm ya nerdeee 2.melek güzel bi yanlış anlama oldu ama malesef daha ilk için uğraşıyorum daha önce akıntı için yapmıştım cnm. hmm her ay aynı şekilde yani anladım cnm saol senn kaçıncı denemen kürü?

hakikaten ya ne biliim, daha önce sogandan sonuç aldım deyince o vesileyle anne oldun sandım, hehhe güzel olmuş gerçekten. Ben ikinci kürü yaptım, Hsg çekildim, ovulasyonla çalışmalarimi yaptım, atesimi olcuyorum ve yarınki olmayasica Bat'imi bekliyorum

aaa batasıca bat gelmez inşallah belirtilerin yok mu adet için??

aaa batasıca bat gelmez inşallah belirtilerin yok mu adet için??

Ayy var ayol olmaz mı bütün adet öncesi sendromlarim başlar bnm daha 10 gün kala ve hiç şaşmaz bu ayki tek umudum, tutundugum ince dal, ateşimin bugün düşmemiş olması...

Ayy var ayol olmaz mı bütün adet öncesi sendromlarim başlar bnm daha 10 gün kala ve hiç şaşmaz bu ayki tek umudum, tutundugum ince dal, ateşimin bugün düşmemiş olması...

anladım cnm..inşallah gelmez kırmızılar..benimde başlar 1hafta öncesinden..bekliyorum bende bu aralar gelcek malesef..bütün sendromları yaşıyorum..biraz ağrı ara sıra..ve geçmek bilmeyen sinir harpleri sayesinde evde terör estiryorum

Folitasitka canım sen hangi şehirdesin bide hsg nerde çekindin devletmi özel mi ücret ne kadar ilaçlar ne kadar tutuyo bilgilendirebilirmisin bide ağrı sancı çok oluyomu o ay korunmakmı gerekiyo beni bilgilendir :)

Folitasitka canım sen hangi şehirdesin bide hsg nerde çekindin devletmi özel mi ücret ne kadar ilaçlar ne kadar tutuyo bilgilendirebilirmisin bide ağrı sancı çok oluyomu o ay korunmakmı gerekiyo beni bilgilendir :)

Malesef vereceğim bilgiler işine yaramaz cnm ben yurtdisindayim ama bi arkadaş 250 civarı rakamdan bahsetmisti tr'de bu işlem icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…