• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü

yasemnak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
20
0
36
Adana
slm kızlar bende burdan okudum ve soğan kürünü uygulamaya başladım bugün 6. günüm ama aç karnına içildigini bilmiyordum bazzen tok karnınada içtim acaba bu şekldede faydasını görrmyüm...

slm kızlar bende burdan okudum ve soğan kürünü uygulamaya başladım bugün 6. günüm ama aç karnına içildigini bilmiyordum bazzen tok karnınada içtim acaba bu şekldede faydasını görrmyüm...

Selam canim gebelik icinmi iciyorsun yoksa pco mu var ?
Allah sifa versin.
Yemekten 10 dk once iciliyor ama tok karnina icincede birsey olmaz. Bi kac kez icmissen sorun yok bisey olmaz ondan. Gerci ben bi fatdasini goremedimde bu soganin :26:
INSALLAH sen gorursun ...

evet bi kaç kere tok olarak içtim gebelik için içiyorum ama iltihap sorunumda var gebe kalmasam bile iltihabı smkse yeter ama inş gebede kalırım.

canım ben de soğanı geçen yıl iltihap için içmiştim faydası oldu bebeğe faydalımı bilmiyorum çünkü o dönem korunuyorduk çocuk yoktu gündemde ben tok karnına da içmiştim bir problem olmadı.

Back