Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar bende burdan okudum ve soğan kürünü uygulamaya başladım bugün 6. günüm ama aç karnına içildigini bilmiyordum bazzen tok karnınada içtim acaba bu şekldede faydasını görrmyüm...
slm kızlar bende burdan okudum ve soğan kürünü uygulamaya başladım bugün 6. günüm ama aç karnına içildigini bilmiyordum bazzen tok karnınada içtim acaba bu şekldede faydasını görrmyüm...
Selam canim gebelik icinmi iciyorsun yoksa pco mu var ?
Allah sifa versin.
Yemekten 10 dk once iciliyor ama tok karnina icincede birsey olmaz. Bi kac kez icmissen sorun yok bisey olmaz ondan. Gerci ben bi fatdasini goremedimde bu soganin :26:
INSALLAH sen gorursun ...
canım ben de soğanı geçen yıl iltihap için içmiştim faydası oldu bebeğe faydalımı bilmiyorum çünkü o dönem korunuyorduk çocuk yoktu gündemde ben tok karnına da içmiştim bir problem olmadı.