Soğan kürü

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar İbrahim Saraçoğlunun rahim rahatsızlıkları için tavsiye ettiği soğan kürünü kullanan fayda gören arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.Kullanmalımıyım yoksa fayadası yokmu bilmek istiyorum şimdiden sağolun.

canim ne icin kullanacaksin ama ona bagli? bende idrar yolu yanmasi vardi rahim filmi sirasinda sanirim mikrop kaptim. bir hafta kullandim gecti ve 2 aydir rahatladim nihayet. iltihapli durumlarda ise yariyor. cok fazla akintim olmadi ama yinede cok cabuk gecirdi.

ben sogan kürünü 15 gün kullandim, ertesi ay yumurtlama dönemimde kahverengi ve kötü kokulu akintim oldu, birkac gün sürdü bu akinti, bu kürü ertesi ay adetine 10 gün kala tekrar yapmak gerekiyor ama ben yapamadim bir süre sonra tekrar baslamayi düsünüyorum

Canım;bende pkos var.Ben olumsuz tüp bebek denememden sonra ilk ay ilaçların etkisi ile adet oldum.Dahasonra iki ay olmayınca soğan kürünü uygulamaya karar verdim.1hafta içtim daha sonra adet oldum ve bıraktım.Yıllardır 3 -4 ayda bir ilaçlarla adet olan ben 3 aydan beri düzenli adet olmaya başladım.Nedeni soğan mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

inşlah bı faydası vardır bende bugun basladım.hayatta ıcemzdım bole bıseyı ama allah yardımcı oldu tadını bıle sevdım :KK70:

bende 1hafta oldu baslayalı am henuz bısı anşlamıs deılım beklıcez gorecez bakalım ama anem 21 gun ıctı ve faydasını gorduuunu soyluo

bende 12 gündür içiyorum ve 4. gün adet oldum .benimde adet düzensizliklerim var faydası oldu galiba RABBİM hepimize şifa versin inşallah

merhaba soğan kürünün tarifini bilen varsa paylaşabilir mi lütfen.....

benim akıntım ve tabii ona baglı kaşıntı oluyo. akıntıyı geçirirmiki.ama zayıfım zaten bide dahada zayıflatırsa diye korkuyorum. nedersiniz

son beş altı aydır reglim sadece 2 gün sürüyordu. 15 gün boyu sabah ve akşam yemeklerden önce birer bardak soğan suyu içtim fakat her seferinde taze kaynattım. kürden sonraki ilk regl dönemim normale döndü ve 5 gün sürdü. tavsiye ederim.

evet bende o sıteye gırdım ama ılk bas nasıl yapılacagını yazıyor fakat 2 adet donemınde ne zaman ıcılecegını yazmıyor ya ben anlayamadım eyer bu konuda tam detaylı anlatırsanız sevınırım ben bebek sahıbı olmak ıcın yapmak ıstıyorum lutfen bılgı verın sımdıden tesekkur ederım arkadaslar

evet bende o sıteye gırdım ama ılk bas nasıl yapılacagını yazıyor fakat 2 adet donemınde ne zaman ıcılecegını yazmıyor ya ben anlayamadım eyer bu konuda tam detaylı anlatırsanız sevınırım ben bebek sahıbı olmak ıcın yapmak ıstıyorum lutfen bılgı verın sımdıden tesekkur ederım arkadaslar
canım bu 15 günlük kürü bitirince adet olursun. ilk gün sitede yazan incir kürünü yap 21 gün süreyle o bitince 1 haftalık soğan kürü yap tekrar. geçmiş olsun

soğan kürü yapıp prolaktini yükselen var mı benim gibiiiii.sebebini anlayamadım soğandan olabilir mi acabaCADIARZU:uhm:

Evet ben uyguladım soğan kürünü ve inanılmaz derecede etkisini gördüm allah razı olsun valla.2 senedir pko ile boğuşuyordum, 11 ay diane kullandım yan etkisi oldu bıraktım soğan kürüne geçtim 2 aydır düzenli adet oluyorum bence denemelisiniz, fakat düzenli uygularsanız işe yarıyor.alternatif tıp diyorum başka bişey demiyorummmm..

X