Soğan kürü

E

elunelune

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi elunelune
Soğan kürü yapanların tecrübeleri neler arkadaşlar, yorum yazarsanız çok sevinirim...

• Konu Sahibi elunelune
Nasılyanı olumlu sonuç aldıkmı yoksa ansıl kullandıgımzımı merk edıyosun

• Konu Sahibi elunelune
hımm analdım canım ben 1ay kullandım adetım heray 2gun ileri atıyordu oayda 2gun ileri attı ben analdım kı bneım adet duzenim öleymiş meger :) am a sogan kuurnden çok memnun olnalr guzel sonuçlar alanlar var.kkda bununl ailğili konular var onalrı incele istersen vede bıan önce başla canım sonuçta arbbımın yarattıgı bişi hıkmetı muhakkak vardır

• Konu Sahibi elunelune
hımm analdım canım ben 1ay kullandım adetım heray 2gun ileri atıyordu oayda 2gun ileri attı ben analdım kı bneım adet duzenim öleymiş meger :) am a sogan kuurnden çok memnun olnalr guzel sonuçlar alanlar var.kkda bununl ailğili konular var onalrı incele istersen vede bıan önce başla canım sonuçta arbbımın yarattıgı bişi hıkmetı muhakkak vardır

Başladım zaten canım.. Çok teşekkür ederim ilgine..

• Konu Sahibi elunelune
canım içebiliyormusun peki?ben içemedim çok midem bulandı çok kötü tadı yaaa ama içmemiz lazım çok faydası varmış hamile kalanlar bile olmuş

Sol elimle burnumu tıkıyorum,sağ elimle bardağı tutuyorum :KK70: :KK70: :KK70: İçebiliiyorum fakat kokusunu alınca biraz kötü canım..-tatlicadiarzu-

• Konu Sahibi elunelune
mehaba arkadaslar bende baslayalı 3gun oldu anem 21 gun kullandı ve faydasını gordu bende denıyorum bakalım adetlerım normald duzenlıydı ama bu ay sasırdı adetım bıttıkten 6gun sonra tekrar adet olamaya basladım artık ılac kullanmak ıstemıorum bıde bunu denıcem bakalım

X