Aminnn. İncir-havuç yapmadım. Benim adet düzensizliğim var ama aşırı bir düzensizlik. Bazen 2 ay olmuyorum bazen oluyorum ve 40-50 gün sürüyor. Polikistik over değilim. Doktorlar da neden böyle olduğunu anlamıyorlar. Benim AMH değerimde olup veya altında olup bir sürü hamile kalan kadın var. Ama ben kalamıyorum. Daha önce hiç gebelik yaşamadım. Siz yaşamışsınız ve tekrar hamile kalma şansınız yüksek. Bana doktorlar her gittiğimde daha önce kimyasal bile olsa gebelik yaşadın mı diye soruyorlar. O bile bir ümit aslında. Bende hiç olmadı. O yüzden de ümitsizim. Yaşadığım şehirde veya civarında tüp bebek merkezi yok. Yaz tatilinde İstanbul’a gidip orada deneyeceğim inşallah. O zamana kadar belki bir mucize olur diye bekliyorum. Tevekkül ediyorum. Dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin bu cuma günü Allah im.diye dua eden tüm müminlerin hatırına Allah bize katından tertemiz evlatlar nasip etsin sen hiç incir havuç kürü yaptin mi peki benim amh 0. 42 ama çok umutluyum aslında 1 buçuk aylık gebelik yaşadım.ocakta dış gebelik ama inşallah Allah bu sefer sağlıklı nasip.eder