Ben soğan kürü kullandım ve o ay hamile kaldımMerhaba arkadaşlar benim yumurtalıklarıma kadar giden bi enfeksiyonum vardı fitil kullandım ama tam geçmedi soğan kürü kullanıp enfeksiyonu biten ve hamile kalan var mı aranızda?
heryere hamile kaldım diye yazıyorsunuz detaylarıyla anlatında bakalımBen soğan kürü kullandım ve o ay hamile kaldım
Malesef enfeksiyonda işe yaramıyorMerhaba arkadaşlar benim yumurtalıklarıma kadar giden bi enfeksiyonum vardı fitil kullandım ama tam geçmedi soğan kürü kullanıp enfeksiyonu biten ve hamile kalan var mı aranızda?
Çoğu kişi işe yaradı yazmış ama bilmiyorum denemekten bi zarar gelmez benceMalesef enfeksiyonda işe yaramıyo
Doktorların bazıları öneriyo diye duydum ama benim kistim fln yok doktor kontrolünede gittim sadece enfeksiyonum varKullanmadım. Bitkisel tedaviler de olsa doktora sormadan kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Etrafımda biri yapmıştı. 6 cm kisti vardı. Bir ay sonra 9 cm olmuştu
Soğan kürü tarifi yazarsanız anlarsınız detaylı okuyunheryere hamile kaldım diye yazıyorsunuz detaylarıyla anlatında bakalım
Sizin ne gibi sorununuz vardı da 6 ay hamile kalamayıp soğan kürüyle kaldınızSoğan kürü tarifi yazarsanız anlarsınız detaylı okuyun
Sorunum yoktu sorun olan mı içiyor anlamadım sadece vücuda detoks gibi düşünebilirsinizSizin ne gibi sorununuz vardı da 6 ay hamile kalamayıp soğan kürüyle kaldınız
Sizin ben gibi sorununuz vardı da 6 ay hanile kalamayıp soğan kürüyle kaldınız
Çoğunlukla sorunu olan içiyo bendeSorunum yoktu sorun olan mı içiyor anlamadım sadece vücuda detoks gibi düşünebilirsiniz
Sorun olduğundan değil ki herkesin vücut yapısı vücudu hazırlaması farklıdır ben bir hemşire olarak onu detoks gibi düşündüğüm için içtim bir sorun olduğunu anlamak için 1 sene verilmeli kendine benceÇoğunlukla sorunu olan içiyo bende
Benim enfeksiyonum fazlaydı fitil kullandım akıntılarım kaşıntım felan hep gitti soğan kürünüde azda olsa enfeksiyon kaldıysa temizlesn diye içiyorm inşallah işe yararSorun olduğundan değil ki herkesin vücut yapısı vücudu hazırlaması farklıdır ben bir hemşire olarak onu detoks gibi düşündüğüm için içtim bir sorun olduğunu anlamak için 1 sene verilmeli kendine bence
Ben denedim asla işe yaramadı aksine reglimi felan bozdu bence kesinlikle yapma düzgün giden şeyleri de bozuyor canimMerhaba arkadaşlar benim yumurtalıklarıma kadar giden bi enfeksiyonum vardı fitil kullandım ama tam geçmedi soğan kürü kullanıp enfeksiyonu biten ve hamile kalan var mı aranızda?
Çoğu hamile kaldm yazmış çoğuda bütün düzeni mi bozdu yazmış kafam karıştıBen denedim asla işe yaramadı aksine reglimi felan bozdu bence kesinlikle yapma düzgün giden şeyleri de bozuyor canim
Doktoruna Danış bence en iyisi o çünkü bu sefer başka sorunlarla ugrasmaÇoğu hamile kaldm yazmış çoğuda bütün düzeni mi bozdu yazmış kafam karıştı
Randevü aldım zaten bakıcazDoktoruna Danış bence en iyisi o çünkü bu sefer başka sorunlarla ugrasma
Sogan kuru kulanirkan iliskiye girilirmi? Yoksa 15gun sogan kuru icip sonra iliskiye girilirmi??Ben soğan kürü kullandım ve o ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?