Soğan kürü

melekmek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
363
62
18
21
Merhaba arkadaşlar benim yumurtalıklarıma kadar giden bi enfeksiyonum vardı fitil kullandım ama tam geçmedi soğan kürü kullanıp enfeksiyonu biten ve hamile kalan var mı aranızda?

Kullanmadım. Bitkisel tedaviler de olsa doktora sormadan kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Etrafımda biri yapmıştı. 6 cm kisti vardı. Bir ay sonra 9 cm olmuştu

Kullanmadım. Bitkisel tedaviler de olsa doktora sormadan kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Etrafımda biri yapmıştı. 6 cm kisti vardı. Bir ay sonra 9 cm olmuştu
Doktorların bazıları öneriyo diye duydum ama benim kistim fln yok doktor kontrolünede gittim sadece enfeksiyonum var

Çoğunlukla sorunu olan içiyo bende
Sorun olduğundan değil ki herkesin vücut yapısı vücudu hazırlaması farklıdır ben bir hemşire olarak onu detoks gibi düşündüğüm için içtim bir sorun olduğunu anlamak için 1 sene verilmeli kendine bence

Benim enfeksiyonum fazlaydı fitil kullandım akıntılarım kaşıntım felan hep gitti soğan kürünüde azda olsa enfeksiyon kaldıysa temizlesn diye içiyorm inşallah işe yarar

Merhaba arkadaşlar benim yumurtalıklarıma kadar giden bi enfeksiyonum vardı fitil kullandım ama tam geçmedi soğan kürü kullanıp enfeksiyonu biten ve hamile kalan var mı aranızda?
Ben denedim asla işe yaramadı aksine reglimi felan bozdu bence kesinlikle yapma düzgün giden şeyleri de bozuyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…