- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 32
- Konu Sahibi CloudCloud
Arkadaşlar aranızda soğan kürü kullanıp hamile kalabilen oldu mu. Uzun zmndır bebek düşünüyoruz bütün testlerimiz normal çıktı ama hala olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bend3 başlayacağım çok duydum hamile kalanlar olmus denemekten zarar gelmez umarım Allah nasip ederArkadaşlar aranızda soğan kürü kullanıp hamile kalabilen oldu mu. Uzun zmndır bebek düşünüyoruz bütün testlerimiz normal çıktı ama hala olmuyor
Benn geçen sene kullamıştım gebelik oluşmadı ama hormonlarımı düzenlemiştiArkadaşlar aranızda soğan kürü kullanıp hamile kalabilen oldu mu. Uzun zmndır bebek düşünüyoruz bütün testlerimiz normal çıktı ama hala olmuyor
Siz nasıl kullandınızBenn geçen sene kullamıştım gebelik oluşmadı ama hormonlarımı düzenlemişti
İnşallah ya dün doktora gitmiştim de çok da ağrım vardı enfeksiyon varmış ilaç verdi dedm bunlarla beraber soğan kürü de yapsam olur mu die hiç bi sorun olmaz hatta faydası olur hem enfeksiyona hemde gebeliğe dediBend3 başlayacağım çok duydum hamile kalanlar olmus denemekten zarar gelmez umarım Allah nasip eder
Hıı en az 1 hafta en fazla 15 gün diye yazıyor nette inşallah bende sıkıntı olmaz benm de midem hassasBen sadece bir gün içtim devam edemedim gece midemde öyle bir yandı ki sabaha kadar uyuyamadım devam etmedim
Benimde hassas içemedim maalesefHıı en az 1 hafta en fazla 15 gün diye yazıyor nette inşallah bende sıkıntı olmaz benm de midem hassas
Bir kaç gün sonra başlamayı düşünüyorum inşallah sorun yaşamamBenimde hassas içemedim maalesef
Hadi hayırlısı inşallah derdine derman olur canımBir kaç gün sonra başlamayı düşünüyorum inşallah sorun yaşamam
Amin çok teşekkür ederimHadi hayırlısı inşallah derdine derman olur canım
Hamile kalamadım ama soğan kürü yaptığım ay ovülasyon testlerimde pik gördüm. Bir sonraki ay yine gördüm. Bir daha da olmadı zaten. Yani içeriyi temizlediği doğru.Arkadaşlar aranızda soğan kürü kullanıp hamile kalabilen oldu mu. Uzun zmndır bebek düşünüyoruz bütün testlerimiz normal çıktı ama hala olmuyor
2 hafta içtim sabah akşamSiz nasıl kullandınız
Siz nasıl kullandınız acaba kürüHamile kalamadım ama soğan kürü yaptığım ay ovülasyon testlerimde pik gördüm. Bir sonraki ay yine gördüm. Bir daha da olmadı zaten. Yani içeriyi temizlediği doğru.
Pcos var mı sizde ? LH hep yüksek seyrediyor pcos larda. Bir de bu markayı önermiyorum.Hanımlar iyi akşamlar bende bebiş düşünüyorum bu ay ovulasyon testi aldım ama ilk günden beri koyu neden acaba
Adetim bitti 6.günde.Siz nasıl kullandınız acaba kürü
Anladım canım bende enfeksiyonda varmış hatta çok ilerlemiş bebiş için olmasa da onun için kullanayım olmazsa nasip belki de gebelik içinde faydası olurAdetim bitti 6.günde.
8.gün küre başladım. Sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce teze taze yaptım içtim.
15 gün kullanmak gerekiyor ama ben 13.günde regl oldum.
Yani soğan suyu yeniden adet söktürüyor ve içinizi resmen temizliyor. Yoğun ve pıhtılı bi regldi. O ay yumurtlama gördüm. Benim kistlerim çoktu. Sanırım onlar gitti ve yeni bi yumurta büyüdü. Ben buna bağladım.
Canım bu markayı bilmiorum arkadaş da çok önermedi laboquik marka olandan al hiç yanıltmadı trendyoldan alıyorum ben hepHanımlar iyi akşamlar bende bebiş düşünüyorum bu ay ovulasyon testi aldım ama ilk günden beri koyu neden acaba