• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pecete52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
10
1
1
27
Merhaba size bişey sormak istiyorum ben bu ay soğan kürüne başlamak istiyorum. Ama Ramazan ayına denk geliyo nasıl yapmayalım sizce ? Ramazan’da ayında soğan kürü uygulayan ve olumlu sonuçlar alanlar Ramazan ayında nasıl uyguluyorsunuz. Yazarmısınız rica etsem

Merhaba size bişey sormak istiyorum ben bu ay soğan kürüne başlamak istiyorum. Ama Ramazan ayına denk geliyo nasıl yapmayalım sizce ? Ramazan’da ayında soğan kürü uygulayan ve olumlu sonuçlar alanlar Ramazan ayında nasıl uyguluyorsunuz. Yazarmısınız rica etsem
Canm ben de adetim bitti hemen başladım bugün 1 hafta icecem diğer 1 hafta da iftar ve sahurdan önce içmeyi düşünüyorum

Merhaba bende bu ay başladım soğan kürüne.Sabah aksam iciyorum.Ramazan ayımda aksam iftardan hemen sonra ve yatmadan önce icmeyi düşünüyorum.İnrahim Saraçoğlunun youtube daki videosunda öyle diyor.Calışanlar gündüz yapamıyorlarsa aksam gelince icsinler bir de yatmadan önce içsinler onemli olan 2 defa içmek dedi.Tabi yine de siz bilirsiniz.Benim doktorum yumurta çatlayana kadar iç sonra bırak dedi
Bende bu ay basladım sogan kürüne foktorum yumurta çatlayana kadar devam et dedi sonra bırak dedi.İbrahim Saraçoğlu youtube daki videosunda çalışanlar gündüz icemiyorsa aksam gelince içsinler bir de gece yatmadan önce içsinler dedi.Önemli olan 2 defa içmek dedi.Acıp izleyebilirsiniz.Bende çarsambaya kadar yapıcam öyle yapmayı düşünüyorum.Tabi herkesin bunyesi farklı baktınız çok yakın oluyor arası icemezseniz günde bir defa için belki oda fayda eder.

Merhaba canım bende dün akşam başladım iftarda ve sahurdan önce içiyorum

Soğan kürüne adet bitimi mi başlamak gerekiyor acaba

Kızlar bende içmeye niyet ettim. Midem hassas değildir normalde ama inanılma kötü oldum 1 kere içtim bıraktım. Siz nasıl içiyorsınuz aç karnına içtiğim için mi kötü oldum acaba

Adet bitecek 3 .gun baslanacak hemen adet sonrasi yaparsaniz kanama yapabilir ..gunde 2 kez ac karnina

Ben ramazAn ayinda yapmadim fakat ilk ogluma sogan kuru vesilesiyle hamile kaldim sende sahurda ve iftarda olmak uzere icersin 15 gun boyunca canim ac karnina ve sicaga yakin ilik olmasina ozen goster lutfen soguk bir fayda gostermiyor

Ben ramazAn ayinda yapmadim fakat ilk ogluma sogan kuru vesilesiyle hamile kaldim sende sahurda ve iftarda olmak uzere icersin 15 gun boyunca canim ac karnina ve sicaga yakin ilik olmasina ozen goster lutfen soguk bir fayda gostermiyor
Ama ben fazla iftarda bekleyemiyorun hemen yemek yiyorum aç karnına onu içtikten sonra sahurda bekliyorum ama iftarda bekleyemiyorum acaba yinede etkisinizde gösterir mi

Peki iftarda bekliyormusun 10 dakka ben bekleyemiyorum da hemen yemek yiyorum
Canım bende aynı şekilde bekleyemiyorum ama saraçoğlu aç ve ya tok diyor tabi aç karna olsa daha iyi olurmuş ama tok da olur dedi bi videosunda. Bir de sana bişey sorabilir miyim benim bu gün 7. Günüm fakat dün akşam iftardan sonra kırmızıya yakın pembeden koyu lekelenmem oldu. Sende böyle bi durumla karşılaştın mı

Canım bende aynı şekilde bekleyemiyorum ama saraçoğlu aç ve ya tok diyor tabi aç karna olsa daha iyi olurmuş ama tok da olur dedi bi videosunda. Bir de sana bişey sorabilir miyim benim bu gün 7. Günüm fakat dün akşam iftardan sonra kırmızıya yakın pembeden koyu lekelenmem oldu. Sende böyle bi durumla karşılaştın mı
Yok bende öle bişey olmadı ben kürü kullanırken de bitikten sonra da lekenme olmadı benim bugün kür biteli 8 günüm ama kasık agrım var benim çok

Back
X