Teşekkür ederim yaa sıkıldım artık iyileşip iyileşip enfeksiyonum tekrarlıyorYapın soğan kuru iyi geeliyor
Sanki adetten 2 gün sonraydı yine de bibakayım ben teşekkür ederimIyi gelir soğan kürü.ama adet günü yapılmaya başlamak lazımdı diye biliyorum
Bana doktorum başlamamı tavsiye etmişti.adet ile kullanmaya başladım yumurtlama tarihime kadar devam etmiş oldum.kür o şekilde oluyordu çünküSanki adetten 2 gün sonraydı yine de bibakayım ben teşekkür ederim
Yaa öyle mi ben şuan adetimin 3. günündeyim yapayım mı dersinizBana doktorum başlamamı tavsiye etmişti.adet ile kullanmaya başladım yumurtlama tarihime kadar devam etmiş oldum.kür o şekilde oluyordu çünkü
Bence başlayabilirsiniz.Hem kist falan varsa adetle beraber onu da temizlerYaa öyle mi ben şuan adetimin 3. günündeyim yapayım mı dersiniz
Doktor muayene ettiğinde kist falan yok dedi sadece enfeksiyon var dedi baslarım olmadı çok teşekkür ederimBence başlayabilirsiniz.Hem kist falan varsa adetle beraber onu da temizler
Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştıYapın soğan kuru iyi geeliyor
Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştıIyi gelir soğan kürü.ama adet günü yapılmaya başlamak lazımdı diye biliyorum
Soğan küründen kaynaklı olur akıntılarınız daha iyi ne varsa söküp atar kaşıntı yanma yoksa fayda gormussunuzdurMerhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı
İnşallah öyledir ya mantar olmasın da .. Geçen ay kremi doğrudüzgün kullanamadan adet oldum, soğan kürüne de ilk başlayışım ya o yüzden anlayamadım içime şüphe düştü. Sizde de adet olacakmış gibi yumurtalık ağrısı oldu mı peki? Bugün ve dün arttı ağrılarSoğan küründen kaynaklı olur akıntılarınız daha iyi ne varsa söküp atar kaşıntı yanma yoksa fayda gormussunuzdur
Yok ağrı olmamıştı bende.İnşallah öyledir ya mantar olmasın da .. Geçen ay kremi doğrudüzgün kullanamadan adet oldum, soğan kürüne de ilk başlayışım ya o yüzden anlayamadım içime şüphe düştü. Sizde de adet olacakmış gibi yumurtalık ağrısı oldu mı peki? Bugün ve dün arttı ağrılar
Dediğim gibi bir akıntı mıydı sizinki de beyaz ve krem gibiSoğan küründen kaynaklı olur akıntılarınız daha iyi ne varsa söküp atar kaşıntı yanma yoksa fayda gormussunuzdur
Evet beyaz kokusuz krem gibi bazen sarimtirak vardı ama ben hamile kalamadım soğan küründen sonraDediğim gibi bir akıntı mıydı sizinki de beyaz ve krem gibi
Çarşamba doktora gidicem, artık ilaç kullanmak farz oldu başka türlü geçmicek bu illet mantar. Sırf onun için soğan kürüne başladım işe yaramadıEvet beyaz kokusuz krem gibi bazen sarimtirak vardı ama ben hamile kalamadım soğan küründen sonra
Mantar hakkında bir bilgim yok.benim over kistiydi ve ilk içtiğim 1 bardak soğan suyu kisti eritti çünkü hemen akintim oldu sarı ya da turuncu gibi.sonrasinda adetim normal şekildeydi.kasik ağrısı yapabilir.Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı
Ben 1 haftadır kürü içiyorum ilk 2 gün azcık sarı akıntı oldu, ağrı ve beyaz krem akıntı 2 gündür varMantar hakkında bir bilgim yok.benim over kistiydi ve ilk içtiğim 1 bardak soğan suyu kisti eritti çünkü hemen akintim oldu sarı ya da turuncu gibi.sonrasinda adetim normal şekildeydi.kasik ağrısı yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?