• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba arkadaslar 3 aylık evliyim bebek istiyoruz kimileri bize erken diyor haklılar ama biz çok istiyoruz hele de eşim. 3 aylık evliyim 3 defadır idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim. İyileşiyorum bir daha nüksediyor bir hafta fitil ve antibiyotik kullandım adet oldum iyileştikten hemen sonra soğan kürü kullansam acaba iyi gelir mi. Enfeksiyon bitmeden gebe kalmam olanaksız. Antibiyotik ve fitiller enfeksiyonu kurutmusken soğan kürü azdırır mı acaba enfeksiyon ve iltihabı akıtıyor ya...

Bana doktorum başlamamı tavsiye etmişti.adet ile kullanmaya başladım yumurtlama tarihime kadar devam etmiş oldum.kür o şekilde oluyordu çünkü
Yaa öyle mi ben şuan adetimin 3. günündeyim yapayım mı dersiniz

Yapın soğan kuru iyi geeliyor
Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı

Iyi gelir soğan kürü.ama adet günü yapılmaya başlamak lazımdı diye biliyorum
Merhabalar, ben bu ay soğan kürüne başladım. Geçen ay mantar oldum krem kullandım. 2 3 gün önce yumurta çatlaması oldu, 2 gündür yumurtalık ağrım var kramp ağrı batma tarzında bazen adet olacakmış gibi ağrıyor, 2 - 3 gündür akıntım var ve bugün fazlalaştı tam olarak nerdeyse süt beyazı renginde ve krem kıvamında.acaba tekrar mantar olmuş olabilir miyin? Genital bölgemi kontrol ettim geçen ayki gibi görünürde hiçbişi yok ve kaşıntı da yok. Kafam çok karıştı

Soğan küründen kaynaklı olur akıntılarınız daha iyi ne varsa söküp atar kaşıntı yanma yoksa fayda gormussunuzdur

Soğan küründen kaynaklı olur akıntılarınız daha iyi ne varsa söküp atar kaşıntı yanma yoksa fayda gormussunuzdur
İnşallah öyledir ya mantar olmasın da .. Geçen ay kremi doğrudüzgün kullanamadan adet oldum, soğan kürüne de ilk başlayışım ya o yüzden anlayamadım içime şüphe düştü. Sizde de adet olacakmış gibi yumurtalık ağrısı oldu mı peki? Bugün ve dün arttı ağrılar

İnşallah öyledir ya mantar olmasın da .. Geçen ay kremi doğrudüzgün kullanamadan adet oldum, soğan kürüne de ilk başlayışım ya o yüzden anlayamadım içime şüphe düştü. Sizde de adet olacakmış gibi yumurtalık ağrısı oldu mı peki? Bugün ve dün arttı ağrılar
Yok ağrı olmamıştı bende.

Mantar hakkında bir bilgim yok.benim over kistiydi ve ilk içtiğim 1 bardak soğan suyu kisti eritti çünkü hemen akintim oldu sarı ya da turuncu gibi.sonrasinda adetim normal şekildeydi.kasik ağrısı yapabilir.

Mantar hakkında bir bilgim yok.benim over kistiydi ve ilk içtiğim 1 bardak soğan suyu kisti eritti çünkü hemen akintim oldu sarı ya da turuncu gibi.sonrasinda adetim normal şekildeydi.kasik ağrısı yapabilir.
Ben 1 haftadır kürü içiyorum ilk 2 gün azcık sarı akıntı oldu, ağrı ve beyaz krem akıntı 2 gündür var

Back
X