Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha Mı etkili oluyo nane ve balla
Kuzum etkisni bilmiyorum ama o içemdiği için öyle yapmıştı bir kez bende deniycem olmaZsa bu ay tadını beğenmedim demişti bal nane ne zararı olabilir ki o da 1,5 yıldır deniyordu adetin 1. Günü başlamış 7 gün içmiş mesela bende adet bitince diye biliyorum

Bencede olmaz zararı rabbim nasip ederse yarın başlıyım inşallah işe yarar

Birde ne var ne yok atılıyoR adetle dedi bende rahim filmi çekildim ya hormonlar da normal içsem zararı olurmu onu merak ediyorum ya
Bende çekildim canım rahim filmi benimde normal çıktı kanda herşeyim denemediqim şey kalmadı 1 kere oldu oda kalbi durdu maalesef kürtaj oldum Bi bunu denemedim her içen ilk ay kalmış hamile bence sende başla kuzum ne zararı olabilirki sebze sonuçta

Yapıcam kuzm bende 22 si yumurtam çatladı 1 eylül bat yaptım bu sabah da erken yaptım sanrım negatif çıktı olmazsa içeceğim vallaha hergün

Aminn canım kafamı karştıran tek şey içme süresi basıları 1 hafta içio sabah akşam bazıları 15 gün devam ediyo içmeye günde 1 kere
Kuzum ben sabah akşam aç karnına 7 gün içeyim diyorum adetliyken mi içicez adetli değilkenmi onu bilmiyorum ama 15 gün içilince 6 ay ara verilmesi gerek onu biliyorum

Yapıcam kuzm bende 22 si yumurtam çatladı 1 eylül bat yaptım bu sabah da erken yaptım sanrım negatif çıktı olmazsa içeceğim vallaha hergün
Kuzum ben sabah akşam aç karnına 7 gün içeyim diyorum adetliyken mi içicez adetli değilkenmi onu bilmiyorum ama 15 gün içilince 6 ay ara verilmesi gerek onu biliyorum
Netten araştırıyom canım adet bitiminde başlanıyomuş bide adete 10 gün kala tekrr içiyormuş kafam çok karıştı en iyisi adet bitince başlayıp sabah akşam 7 gün içmek geneli öyle yapmış

Kızlar adet olamayanlar nasıl kullanmalı bir bilginiz var mı? İlaçsız adet olamıyorum direkt başlasam olmaz mı

Kızlar mutlaka ilişki pozisyonlarına dikkat edin. Bana bu kez o vesile oldu diye düşünüyorum. Ters rahim var ve zor hamile kalan biriyim. İlk denediğim Ay hamile kaldım. Kadının yüz üstü oldugu pozisyonları deneyin. İlişki sonrası en az 15 dk o o şekilde yatın. Bacaklarınızı falan kaldırmayın inanın bu yöntem çok daha etkili.

Burnunuzu tıkayıp içerseniz kokusu gelmiyor rahatsız etmiyor sadece içmeyi bırakınca agaza tatı gelıyor geçiyor hemen leblebi fln atabılırsınız zeytin ben oyle yapmıştı m

Canım ben öyle yaptığımda kasklarm da batma ve ağrı oluyor sende de oldumu sırtüstünde olmuyor ama yüzüstü ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…