Merhaba arkadaşlar soğan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl oluyo ne zaman kullanılmaya başlanıyo tarifini falan bilmiyorum gebelik olmasında baya etkiliymiş burdan yorumları okudum faydasını görenler var.. daha önce deneyip hamile kalan varsa banada söylermisiniz nasıl yapıldığını..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü
- Konu Sahibi Mzqn
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.479
- 248
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
İlk gebeliğimde kullandığım Ay hamile kalmıştım. Pcos vardı o zamanlar bende. Adetim bittikten sonra on gün sabah akşam içtim canım. Bir soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak suda kaynattim. Hafif iliyinca aç karna içtim.
bende şuan adetliyim yarın biter büyük ihtimal ertesi gün başlarım o zaman kaç dakka kaynatcaz canım bide ben şuan klomen kullanıyom tedavi görüyorum gebelik için sıkıntı olmaz heralde soğan kürünüde yaparsamİlk gebeliğimde kullandığım Ay hamile kalmıştım. Pcos vardı o zamanlar bende. Adetim bittikten sonra on gün sabah akşam içtim canım. Bir soğanı dörde bölüp bir buçuk bardak suda kaynattim. Hafif iliyinca aç karna içtim.
Kötü diolar ama denicemTadı nasıl peki
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Inşallah ise yararKötü diolar ama denicem
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Onuda okudum onada çok güzel yorumlar var bu ay soğanı denicem diğer ayda onu denerimBende şu aslan pençesi mı ney onu demek istiyorum da kararsız kaldim
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Anladım bende yarın bi aktara sorayimOnuda okudum onada çok güzel yorumlar var bu ay soğanı denicem diğer ayda onu denerim
Tadı bana çirkin gelmedi yaa. Ama soğan sever bir insanım belki ondandır.. Düşük yaptım ardından soğan kürü yapmıştım onu yaptığım ay hamile kalmıştım..Merhaba arkadaşlar soğan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl oluyo ne zaman kullanılmaya başlanıyo tarifini falan bilmiyorum gebelik olmasında baya etkiliymiş burdan yorumları okudum faydasını görenler var.. daha önce deneyip hamile kalan varsa banada söylermisiniz nasıl yapıldığını..
Senin tarif nasıldı canım adetten hemen sonra mı başladın sendeTadı bana çirkin gelmedi yaa. Ama soğan sever bir insanım belki ondandır.. Düşük yaptım ardından soğan kürü yapmıştım onu yaptığım ay hamile kalmıştım..
1 su bardağı suyu kaynamaya koyuyoruz ocağa.. Kaynamaya başlayınca orta boy bir soğanı dış kabuğunu soyup (ama sadece ince kabuğunu soğanın en dışına falan dokunmuyoruz) 4 e bölüp dakika tutarak sadece 5 dk kaynatıyoruz.. Sonra altını kapatıp ılımasını bekliyoruz.. Işıktan bir tık sıcakken soğanlarını süzüp içiyoruz.. Bunu her sabah aç karnına (kahvaltıdan 20 dk önce içtim ben) ve geceleri yatmadan aç karnına içiyoruz.. 15 gün boyunca bu şekilde devam ediyoruz.. Ben adetimin bittiği 3. Gün başlamıştım..Merhaba arkadaşlar soğan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl oluyo ne zaman kullanılmaya başlanıyo tarifini falan bilmiyorum gebelik olmasında baya etkiliymiş burdan yorumları okudum faydasını görenler var.. daha önce deneyip hamile kalan varsa banada söylermisiniz nasıl yapıldığını..
A dış kabuk soyuluyo mu kabuguyla dörde bölüp direk kaynatılıo diye biliodum1 su bardağı suyu kaynamaya koyuyoruz ocağa.. Kaynamaya başlayınca orta boy bir soğanı dış kabuğunu soyup (ama sadece ince kabuğunu soğanın en dışına falan dokunmuyoruz) 4 e bölüp dakika tutarak sadece 5 dk kaynatıyoruz.. Sonra altını kapatıp ılımasını bekliyoruz.. Işıktan bir tık sıcakken soğanlarını süzüp içiyoruz.. Bunu her sabah aç karnına (kahvaltıdan 20 dk önce içtim ben) ve geceleri yatmadan aç karnına içiyoruz.. 15 gün boyunca bu şekilde devam ediyoruz.. Ben adetimin bittiği 3. Gün başlamıştım..
Al
allah razı olsun inşallah işe yararYazdım canım onu da yazmayı unutmuşum diye ekledim daha sonra bakabilirsin.. : )
Ben İbrahim saracoğlunun bir programda söyledikleri şekilde uyguladım onda kabuğu soyun ama sadece en dıştaki demişti o şekilde yaptım.. Soymadan yapan da varmış ama.. Ben kendi deneyimlediğimi söyledim yani dilerseniz siz soymadan kaynatın : )A dış kabuk soyuluyo mu kabuguyla dörde bölüp direk kaynatılıo diye biliodum
Tamamdır tekrr teşekkür ederimBen İbrahim saracoğlunun bir programda söyledikleri şekilde uyguladım onda kabuğu soyun ama sadece en dıştaki demişti o şekilde yaptım.. Soymadan yapan da varmış ama.. Ben kendi deneyimlediğimi söyledim yani dilerseniz siz soymadan kaynatın : )
daha Mı etkili oluyo nane ve ballaKızlar soğan suyuna benim arkadaşım nane ve bal da koyuyor öyle hamile kaldı o ay bende deneyeceğim içemeyenler böyle de deneyebilir