- 27 Haziran 2019
- 158
- 61
- 98
- 42
- Konu Sahibi Ihlamuragaci37
-
Test yapmıştım negatif çıktı sonuçSarı akıntı bende de geldi sanırım rahmi temizliyor iyi bişey iltahap attı gibi geldi. Ama ilaçsız regl olmam ona rağmen soğan suyu içtiğim ay tam zamanında kendi kendine geldi. Sonraki ay yine gelmedi yani bende soğan suyu çok işe yaradı ama her ay olmaz tabi. Madem o kadar gecikti test yap çıkar
8 günlük bir gecikmede negatif olması yani geç döllenme olur onu bilemem ama bu şekilde gebelik yok gibi canımTest yapmıştım negatif çıktı sonuç
Yok canım eminim ben de gebelik yok.. Vücudumu tanımaya başladım az çok8 günlük bir gecikmede negatif olması yani geç döllenme olur onu bilemem ama bu şekilde gebelik yok gibi canım
Kür ü altı ayda bir uygulamak lazım canım zaten bunlar ağır şeyler her ay yapılmaz hakkımızda hayırlısı olsunYok canım eminim ben de gebelik yok.. Vücudumu tanımaya başladım az çok
Ama soğan kürü beni çok umutlandırmıştı
Bir daha yapmayı düşünmüyorum sanırım
İnşallah canım en hayırlısı en hayırlı zamandaKür ü altı ayda bir uygulamak lazım canım zaten bunlar ağır şeyler her ay yapılmaz hakkımızda hayırlısı olsun
Canım bende ıctıgım ay gecıkme olmustu sogan kürü herkeste aynı etkıyı gostermıyor bide adetım cok sancılı gecmıstıMerhaba
Ben bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım başladıktan birkaç gün sonra akıntım arttı
sarı bir akıntı çoğunlukla bir süre durdu.. Adetim de (nadiren gecikir) 7 - 8 gün kadar gecikti bel ağrısı da çok fazla oldu tabi ben belirti aramaya başladım.. Bu psikolojiden çıkacağım diyorum her ay ama olmuyor yapamıyorum.. Birkaç gün önce sarı yoğun bir akıntı tekrar başladı ve ardından çok az kahverengi lekelenme 2 gündür.. adet başladı sanırım ama çok koyu renkte ve çok az.. soğan kürüyle düzenimi mi bozdum yoksa etki mi ediyor anlamadım.kürü uygulayan arkadaşlarım nasıl bir etkisi oldu sizde?
Peki sonraki aylarda da bu şekilde mi oldu yoksa eski düzenine geri döndü müCanım bende ıctıgım ay gecıkme olmustu sogan kürü herkeste aynı etkıyı gostermıyor bide adetım cok sancılı gecmıstı
Duzenıme dondum ama ılk ay gecıkme olduPeki sonraki aylarda da bu şekilde mi oldu yoksa eski düzenine geri döndü mü
Bende işe yaramadı ne yazık ki Rahim de incelme yaptığı için geç adet oldum.Faydasını görenler vardır illa ama çevremde de yapnlar oldu işe yaramadıBenim çok ağır geçmedi ama rengi ara ara siyah geldi. Gecikmeye bağladım bu durumu on gün geciktim çünkü. Geçen ay ramazandan dolayı sadece gece içmiştim bu ay düzenli başlamayı düşündüm ama bir etkis olmayacaksa hiç başlamayayım
En iyisi doktora sormak kafamıza göre yapıyoruz kim bilir hangi hormona etkisi varBende işe yaramadı ne yazık ki Rahim de incelme yaptığı için geç adet oldum.Faydasını görenler vardır illa ama çevremde de yapnlar oldu işe yaramadı
Aynen de öylee canım.En iyisi doktora sormak kafamıza göre yapıyoruz kim bilir hangi hormona etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?