Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ihlamuragaci37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
158
61
98
42
Merhaba
Ben bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım başladıktan birkaç gün sonra akıntım arttı
sarı bir akıntı çoğunlukla bir süre durdu.. Adetim de (nadiren gecikir) 7 - 8 gün kadar gecikti bel ağrısı da çok fazla oldu tabi ben belirti aramaya başladım.. Bu psikolojiden çıkacağım diyorum her ay ama olmuyor yapamıyorum.. Birkaç gün önce sarı yoğun bir akıntı tekrar başladı ve ardından çok az kahverengi lekelenme 2 gündür.. adet başladı sanırım ama çok koyu renkte ve çok az.. soğan kürüyle düzenimi mi bozdum yoksa etki mi ediyor anlamadım.kürü uygulayan arkadaşlarım nasıl bir etkisi oldu sizde?

Sarı akıntı bende de geldi sanırım rahmi temizliyor iyi bişey iltahap attı gibi geldi. Ama ilaçsız regl olmam ona rağmen soğan suyu içtiğim ay tam zamanında kendi kendine geldi. Sonraki ay yine gelmedi yani bende soğan suyu çok işe yaradı ama her ay olmaz tabi. Madem o kadar gecikti test yap çıkar

Test yapmıştım negatif çıktı sonuç

Canım bende ıctıgım ay gecıkme olmustu sogan kürü herkeste aynı etkıyı gostermıyor bide adetım cok sancılı gecmıstı

Soğan kürüyle beraber 11 günlük gecikmeden sonra adet oldum.. Normalde ilk iki gün yoğun kanamam olur bugün 3. günüm hala yoğun geliyor..pıhtılı, parçacıklı kanama da var açıkçası biraz endişelendim bu iyi mi kötü mü bilemedim bu durumu yaşayanlar var mı

Benim çok ağır geçmedi ama rengi ara ara siyah geldi. Gecikmeye bağladım bu durumu on gün geciktim çünkü. Geçen ay ramazandan dolayı sadece gece içmiştim bu ay düzenli başlamayı düşündüm ama bir etkis olmayacaksa hiç başlamayayım

Bende işe yaramadı ne yazık ki Rahim de incelme yaptığı için geç adet oldum.Faydasını görenler vardır illa ama çevremde de yapnlar oldu işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…