Gebeliğe Hazırlık Soğan kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mommymer

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
19
7
36
31
Merhaba,

gecen ay sogan kuru uyguladim. Dogumdan sonra adetim duzensiz geldi. Sogan Kurunu uyguladigim ay adetim duzenli geldi. 5 gun erken yumurtlamam oldu ve 5 gun erken adet oldum. 28/29uncu gunumde adetim basladi. Yani dogum onceki gibi ayniydi. Yumurtalik gunlerimi degerlendirdik ama olmadi. Simdi yine sogan kuru uygulamak istiyorum, kac gun veya kacinci gun baslamam lagzim bi fikriniz varmi? 2ci ay gebe kalan varmi aranizda, sizlerde fayda ettimi?

3/4 aydir 2ci cocuk icin deniyoruz ama olmadi.

Hormon bozuklugunuz varmi

Merhaba kizlar ben ilac kullaniyorum..hormon ilaclari gebelik icin..ilac kullanilirken sogan kuru yapilabilirmi..

bilmiyorum, yurt disinda yasiyorum ve burda 1 sene icinde hamile kalmadiysan bakiyorlar herseyinize. Cok sacma. Hormon bozuklugunu anliyabilirmisin kontrol ettirmeden?
Hayır. Tahmin edebilirsin ama kesin tanı koyamazsın. Hormon onemli baktirmani tavsiye ederim. En kotu ozelde uygunsa fiyati baktirip ona gore bi yol izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…