soğan kürü

samitok

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
214
164
30
Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza burda ne alaka bu başlik diyen olursa nerden konu acarim diye bakarken buraya denk geldim:KK45:neyse benim sorun su soğan kürü adetten sayilio 7 gün sonra baslanilicak diye duydum okudum ama ben 10 gunumdeyim icsem yine faydasi olur dimi 3 gun farj edermi ki ? Bide yumurtlama zamaninda sorun olurmu o zamanlara denk geliyor cunku ? Simdiden tesekkur ederim :KK54:

Bana cevap vericek kimse yokmu :KK43:
canım merhaba bende yeni katıldım buraya . adetin 7. günü başlanır küre bende öyle başladım ve bugün 7. günüm yumurtlama dönemimin ilk gününe kadar devam edicem yani 15. gün o gün oluyor. sana tavsiyem bence bidahaki ayı bekle çünkü saracoğlu adetin 7. günü başlayın diyor

canım merhaba bende yeni katıldım buraya . adetin 7. günü başlanır küre bende öyle başladım ve bugün 7. günüm yumurtlama dönemimin ilk gününe kadar devam edicem yani 15. gün o gün oluyor. sana tavsiyem bence bidahaki ayı bekle çünkü saracoğlu adetin 7. günü başlayın diyor
Çok teşekkür ederim kimse yazmadı bende başlamıştım zaten sen ne zaman başladın peki?

Kızlar merhaba. Bi şey sora bilirmiyim. Benim nisan ayinda son korunma ayim. Dr nisana kadar bekle demişti. Şimdi nisan ayinda. Soğan kuru içe bilirmiyim. Mayısta belki hamiş kalırım. Sizerin öneriniz nedir?

Kızlar merhaba. Bi şey sorucagim. Ben korunuyorum 1 aydan sonra brakıcam korunmayı. Ben korunarak soğan suyu içsem. olurmu?

Kızlar merhaba. Bi şey sora bilirmiyim. Benim nisan ayinda son korunma ayim. Dr nisana kadar bekle demişti. Şimdi nisan ayinda. Soğan kuru içe bilirmiyim. Mayısta belki hamiş kalırım. Sizerin öneriniz nedir?

valla bilemedim ki canım herkes yazmis ağrı oluyor akıntı oluyor diye ben 9 gün yaptım ama hiç ne öle alıntı ne iltihap bisey gelmedi bende bıraktım artık. şimdi de folik asite taktım biizm komşu folik asit kullanmış hamile kaldin dio kardeşim de kullandı hamile kaldı diyor ne kadar doğru bilemedim

Kızlar merhaba. Bi şey sorucagim. Ben korunuyorum 1 aydan sonra brakıcam korunmayı. Ben korunarak soğan suyu içsem. olurmu?

yani şimdi korunuyorsun ama bu süreç de ilişkiye girmek gerek yani kürü içerken gebeliğe hazırlasın obur türlü korunrum gene diosan iç yine kürü hiç değilse iltihap felan varsa atar bidaha ki ayda tekrar yaparsın korumayacağın ay yani o zaman 10 gün yapman gerek öyle okumuştum ilk yaptığın da 15 gün diğer yaptığın da 10ngun ama genede internetten bak yazıyor her yerde

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza burda ne alaka bu başlik diyen olursa nerden konu acarim diye bakarken buraya denk geldim:KK45:neyse benim sorun su soğan kürü adetten sayilio 7 gün sonra baslanilicak diye duydum okudum ama ben 10 gunumdeyim icsem yine faydasi olur dimi 3 gun farj edermi ki ? Bide yumurtlama zamaninda sorun olurmu o zamanlara denk geliyor cunku ? Simdiden tesekkur ederim :KK54:
camim naptin bitti mi soğan kürü belirtiler oldu mu

Bende başladım küre ama bir tuahafim içim kalkiyor sürekli bugün bıraktım içmeyi baş dönmesi oluyor herhalde bende ters etki yapti

valla bilemedim ki canım herkes yazmis ağrı oluyor akıntı oluyor diye ben 9 gün yaptım ama hiç ne öle alıntı ne iltihap bisey gelmedi bende bıraktım artık. şimdi de folik asite taktım biizm komşu folik asit kullanmış hamile kaldin dio kardeşim de kullandı hamile kaldı diyor ne kadar doğru bilemedim
CANIM BAŞLAMISKEN KESKE HİÇ BIRAKMASAYDIN GERCEKTEN COK FAYDALI

Tatlım yapamadım ya ben bı turlu fırsat olupta basliyamadim regl daha yeni bitti bakalım :)

hadi ya merak etmiştim bittimi diye bende bi etki olmayınca 9. günde bıraktığım hiç akıntı ağrı olmayınca bende bıraktım. herşey allahtan ya çok düşünüyorum ben ne zaman olacak tuttu mu çıkarmak lazım akıldan ummadigin anda gelir rabbim nasip ettiyse sen ne kadarlık evlisin ben mayis da 1 sene olacak ama hiç korunmadim olmadi da hala ama herkesnsikinti yapma ilk 1 sene normal diolar senen dolunca doktora git diyolar bilemedik şimdi abimin de çocuğu oldu bide benden 2 ay sonra evlendiler ilk ay hamile kaldı ama hep ilişkiye gıriyolardi bizim öle değil 2 hafta bit oluo nerdeyse esim ne zaman isterse ist e oda 2 haftayı anca buluo zaten yapmasında saniyeler suruo cunki eşim son radde de istio girer girmez bosalio artık gün aşırı yapmaya kararr verdik

X