Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyordum sizi. Benim dort yasinda bir kizim var. Bir senedir cocugum olmuyordu. Buradan okuyup sogan kurunu uyguladim.sadece bir kere ictim. Gece yatmadan bir bardak olarak ictim. 11 gun ictim. Ve suan hamileyim. Yapmayi dusunenlere yardimci olur diye paylastim bunu. Bende bir senedir her ay husran yasadim. Sizleri cok iyi anliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsinn..
Ne zaman başlamak gerek bu küre acabaİnsallah Allah sanada isteyen herkesede nasip eder bu duyguyu. Ben hic doktora gitmedim ne vardi bilmiyorum ama 1 yildir olmuyordu. Ben ilk dogumdan sonra 2,5 yil uc aylik igne kullandim. Olmamasini ona baglamistim. Ama sogan kurunu gunde bir kere ictim 15 icmedim ama. İnsallah sende faydasini gorursun..
Galiba oyle oldu cunku cok fazla akintim vardi kuru icerken.Rahim icini cok guzel temizleyip saglikli hale getiriyor ureme kanallarını falan aciyor.
Guzel iste. Ic düzenli rahim ici kanalkar saglikli hale gelsin daha rahat hamile kalirsinGaliba oyle oldu cunku cok fazla akintim vardi kuru icerken.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bisey sormak istiyorum bende sogan and kurunu 12 gun yaptim ve daha sonra 1 hafta ara verip 10 gun daha and yaptim ve adetim gecikti su anda sende ne gibi belirtiler vardi ne kadar zaman sonra hamile oldugunu ogrendinMerhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyordum sizi. Benim dort yasinda bir kizim var. Bir senedir cocugum olmuyordu. Buradan okuyup sogan kurunu uyguladim.sadece bir kere ictim. Gece yatmadan bir bardak olarak ictim. 11 gun ictim. Ve suan hamileyim. Yapmayi dusunenlere yardimci olur diye paylastim bunu. Bende bir senedir her ay husran yasadim. Sizleri cok iyi anliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsinn..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bisey sormak istiyorum bende sogan and kurunu 12 gun yaptim ve daha sonra 1 hafta ara verip 10 gun daha and yaptim ve adetim gecikti su anda sende ne gibi belirtiler vardi ne kadar zaman sonra hamile oldugunu
Amin ins. Bende pek belirti yoktu adet belirtileri gibiydi. Adetim gecince test yaptim cikti. Ama benim kalbi hala atmadi sekiz haftalik ama bes haftalik gibi gorunuyor. Bir hafta sonra kalbi atmazsa aliriz dedi doktor beklemeyim ben malesef. Umarim seninde bebisin olmustur.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Ben daha evvel 6,5 sene evvel rahimden ameliyat oldum sonrasında soğan kürü yaptım ve akabinde hemen hamile kaldım. Ama malesef 21 haftalık hamileyken kaybettim. Şimdi de 9 şubatta 7+6 haftalık bebeğimin kalbi durdu düşük yaptım sonrasında soğan kürü yaptım yine 15 gün, henüz adet olmadım bekliyorum. Bir oğlum var 11 yaşında deli gibi kardeş isteyen
Canim herkes farkli gunde basliyor ama ben adetin ilk gunu basladim 15 gun boyunca sabah aksam bir bardak ictim daha sonra 1 hafta ara verip tekrar 8 gun yaptim hepsi buSoğan kürü nasıl yapılıyordu yazar mısınız 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve bekliyorum 6 aydır her olmadığında üzülüyorum lütfen yardım
Rahmi temizliyo dogru ama diger konuyla ilgili bilgim yokBu sogan kürü rahimi temizliyor diyolar ama.ben tedirgin oluyorum kanama yaparmi yada zarari olurmu acaba.. ben dun rahimden polip aldirdim temizledim herseyi dedi doktor onun ustune icmek korkuttu beni ins gerek kalmaz küre falan..
Bu sogan kürü rahimi temizliyor diyolar ama.ben tedirgin oluyorum kanama yaparmi yada zarari olurmu acaba.. ben dun rahimden polip aldirdim temizledim herseyi dedi doktor onun ustune icmek korkuttu beni ins gerek kalmaz küre falan..
Ne guzel masallah Nasıl ve nezaman uyguladiniz acaba anlatabilirmisinizBende soğan kürü ile hamile kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?