- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi gullusahin
Sogan kuru kullananlar gelin beraber sonuc bekleyelim bnm bu gun 12. Gunum reglimede 6 gun var bakalimm hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim sagolSogan kurumu burda birkaç kez duydum inşallah faydasını görürsün
MERHABA umarım güzel sonuç ALIRSINIZ benim de bgn soğan kurun de 3. GünümdüSogan kuru kullananlar gelin beraber sonuc bekleyelim bnm bu gun 12. Gunum reglimede 6 gun var bakalimm hayirlisi
Insallah hepimiz istedigimiz sonucu alirizMERHABA umarım güzel sonuç ALIRSINIZ benim de bgn soğan kurun de 3. Günümdü
İnşallah aminIm
Insallah hepimiz istedigimiz sonucu aliriz
Bu ayda yaptınız mı yoksa sadece bir ay da mı yaptınız 15 günSoğan kürü çok faydalı kızlar iki ay önce yaptım bu ay hamileyim şükür intihabi kuruttu
Test yaptınız mıBu ay yeni basladim 14. Gundeyim ama hala adet olmadim bu gunlerde olmam lazimdi
Canım ben sadece bir ay yaptım pko var bende çok işe yaradıBu ayda yaptınız mı yoksa sadece bir ay da mı yaptınız 15 gün
Yaptim ama negatfTest yaptınız mı
İnşallah bizde de ise yara bnde De iltihap varmis o yüzden yapıyorumCanım ben sadece bir ay yaptım pko var bende çok işe yaradı
Bekleyin bakalım belki pozitife çevirirYaptim ama negatf
inşallah cNım bal tarçın çörek otu da yapbilirsin yumurta geliştirmek için internetten bak formülüneİnşallah bizde de ise yara bnde De iltihap varmis o yüzden yapıyorum
Peki teşekkür ederim onu da sabah akşam aç karna yiyoruz dimiinşallah cNım bal tarçın çörek otu da yapbilirsin yumurta geliştirmek için internetten bak formülüne
Bekleyin bakalım belki pozitife çevirir
Aynen canım şifa olsun inşallahPeki teşekkür ederim onu da sabah akşam aç karna yiyoruz dimi
İnşallah Sağol canim :)Aynen canım şifa olsun inşallah
Soğan kürü çok faydalı kızlar iki ay önce yaptım bu ay hamileyim şükür intihabi kuruttu