Soğan kürü, yerleşme kanaması.

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
34
İyi geceler kızlar. 2 buçuk yıllık evliyim. 23 eylülde tarlusal ile adet oldum en son. Soğan kürü satın aldım pco için. 21 ekim de bi anda kanama gördüm. 28.gündü. adetlerim düzensiz. İlaçsız çok nadir olurum. Kanamadan önce 12.günü akıntı başladı yumurtlama diye düşündüm. Kür yaptığım için ona yoruyorum. Neyse adetim 28 günde geldi diye sevinirken bi anda kesildi. Adet başlangıcı sandım wc de farkettim afedersiniz, silince. Sonraki gün hiç bişey gelmedi , akşama doğru hafif krem çok açık kahve akıntı gelmeye başladı. Ara ara geliyor. bu arada pco hastasıyım. Yerleşme kanaması kahverengi pembe olur yazıyor. Böyle kanama ya da lekelenme ne diyeyim artık yaşayan var mı aranızda.
Bu arada uyguladığım kürü içinde Civan perçemi sarı kantaron aslanpençesi de var.soğan kürü bittikten sonra uygulamak lazım. Şimdi böyle bir kanama olunca bebek geliyorsa belki zararı olur mu çok ikilemde kaldım. Sabah yaptım akşam yapmadım kürü. Test yapsam hemen belli olur mu acaba onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:
:) kadınların adet kanamaları aydan aya değişebilir. Bu ay farklı birşey denemişsiniz O yüzde belkide az kanama gelmiş olabilir. Ama yerleşme kanaması ise, doktorun söylediğine göre yerleşme ile birlikte vücut beta hormonu üretmeye başlıyor. Beta hormonu gün geçtikçe kendini katlar fakat önce kana sonra idrara geçer. O yüzden bi bir hafta sabırla bekleyip test yaparsanız daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz :)) umarım hamilesinizdir.

Teşekkür ederim. İnşallah bigün ben de pozitifi görürün. İsteyen herkes.bugün kan
testi yaptırdım. Beta hcg 0.151 çıktı. Aile hekimi sonuç negatif fakat tekrarlayalım dedi. Ben de pco var hep böyle çıkar dedim. Bi kere de 0.409 çıkmıştı çok umutlanmıştım ama yine negatif. Bu ay aşılamam olacak tekrar. Fsh direncim çıktı. Hayırlısı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…