Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bayanlar soğan kürü ve maydonoz kurunu uygulayan bayanlar bilgi verebilir misiniz rica etsem ???
Çok teşekkür ederim bilgiler için :)P.over, kistler, myomlar, rahim duvarinda kalinlik, duzensiz adet, adette sanci yasanmasi, gebe kalamama gibi sorunlari gidermeye yardimci bi kür. Ayni zamanda rahim kanserini onleyici etkisi var. Yani illa bi problem yasandigi icin degil bu hastaliklardan korunma amaciyla da tuketilebiliyor.
6AYDA BIR adet bitiminden 2 gun sonra 15gun boyunca sabah aksam birer bardak ac karnina iliktan biraz sicak ve tek nefeste degil yudum yudum seklinde tuketiliyor.
NOT: ulser ve gastrit gibi mide sorunlari olanlar icin uygun degildir.
Adet duzensizligi yasayanlar ise adet olup bitmesini beklemeden hemen baslayabilirler.
Diyelimki 7gun sabah-aksam ictiniz ve 7. Gun adet oldunuz, adetinizin ilk 3. Gunune kadar devam edin sonra adetin bitmesini bekleyin. Toplam 10 gun icmis oldunuz geriye 5 gun kaldi.
Adetiniz bittikten 2 gun sonra son 5gununuze devam edin 15 gunu tamamlamis olursunuz.
TARIF: 1 orta boy sogan dorde bolunur, 1,5 sb. Su ile kaynatilir. (Kaynamaya basladiktan itibaren 5dakika) kaynayan kur sabah ve aksam ac karnina iliktan biraz sicak ve tek nefeste degil yudum yudum icilir.
Ictikten sonra mide bulantisi yapabilir. Tavsiyem, kürü ictikten sonra sevdiginiz tatli bisey yiyin yada icin, agiz tadinizi duzeltsin.
NOT: kocakari yontemi denen sacmasapan ve uyduruk bisey degil prof.dr. Ibrahim Adnan Saracoglu'nun verdigi tariftir ve gayet etkilidir. Bu forumda da kullanan ve fayda goren bircok kisi var. (Her ay kullandigini yazanlar var ama normali 6 ayda bir 15 gun kullanmak. Fazlasi mide sorunu olusturabilir.)
Ben de adet duzensizligi, adette yasadigim sanci ve kistim icin yeni kullanmaya basladim, daha 3 gun oldu insallah iyi sonuclar alacagiz. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Rabbim olsun yardimcimız ne diyim zor bir durum gebe kalamamayi buna bağlıyorum çünkü.Ben kist oldugunu ogrendigim an doktoruma ilaclar disinda dikkat etmem gereken bisey var mi, mesela tetikleyen dikkat etmem gereken yada iyi gelen tuketmem gereken yiyecek icecek var midir dedigimde hayir hicbi sekilde disardan kendiniz etki edemiyosunuz dedi.
Bu sogan kurunu sormak o an aklima gelmedi. O da bu kurden bahsetmedi. Zaten soru sorulmadigi surece konusmayan ne olup bittiginden bahsetmeyen garip bi doktordu, hayirlisi bakalim.
Kabuklarini soyarak 4e boleceksiniz sadeceSoğan kürünün tam tarifini bilenler yazabilir mi? Kimi yerde kabuğuyla kaynatın denmiş. Kabuklu mu kabuksuz mu olacak?
Kabuklarini soyarak 4e boleceksiniz sadece
Merhaba bende başladım soğan kürü icimeye fakat müthiş bir gaz yaptı kalbimi çok sıkıştırdı devam edemiyorum acaba ne yapmalıP.over, kistler, myomlar, rahim duvarinda kalinlik, duzensiz adet, adette sanci yasanmasi, gebe kalamama gibi sorunlari gidermeye yardimci bi kür. Ayni zamanda rahim kanserini onleyici etkisi var. Yani illa bi problem yasandigi icin degil bu hastaliklardan korunma amaciyla da tuketilebiliyor.
6AYDA BIR adet bitiminden 2 gun sonra 15gun boyunca sabah aksam birer bardak ac karnina iliktan biraz sicak ve tek nefeste degil yudum yudum seklinde tuketiliyor.
NOT: ulser ve gastrit gibi mide sorunlari olanlar icin uygun degildir.
Adet duzensizligi yasayanlar ise adet olup bitmesini beklemeden hemen baslayabilirler.
Diyelimki 7gun sabah-aksam ictiniz ve 7. Gun adet oldunuz, adetinizin ilk 3. Gunune kadar devam edin sonra adetin bitmesini bekleyin. Toplam 10 gun icmis oldunuz geriye 5 gun kaldi.
Adetiniz bittikten 2 gun sonra son 5gununuze devam edin 15 gunu tamamlamis olursunuz.
TARIF: 1 orta boy sogan dorde bolunur, 1,5 sb. Su ile kaynatilir. (Kaynamaya basladiktan itibaren 5dakika) kaynayan kur sabah ve aksam ac karnina iliktan biraz sicak ve tek nefeste degil yudum yudum icilir.
Ictikten sonra mide bulantisi yapabilir. Tavsiyem, kürü ictikten sonra sevdiginiz tatli bisey yiyin yada icin, agiz tadinizi duzeltsin.
NOT: kocakari yontemi denen sacmasapan ve uyduruk bisey degil prof.dr. Ibrahim Adnan Saracoglu'nun verdigi tariftir ve gayet etkilidir. Bu forumda da kullanan ve fayda goren bircok kisi var. (Her ay kullandigini yazanlar var ama normali 6 ayda bir 15 gun kullanmak. Fazlasi mide sorunu olusturabilir.)
Ben de adet duzensizligi, adette yasadigim sanci ve kistim icin yeni kullanmaya basladim, daha 3 gun oldu insallah iyi sonuclar alacagiz. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Yıllar önce bu yöntemi bende yapayım dedim. Denedim. Yapmaz olaydım. Ölüyordum sandım. Tövbe ettim 1. Gün bıraktım. Dakikalarca kustum, günlerce kendime gelemedim.Midemi kalbimi ağzımda hissediyordum. O nasıl bi kalp çarpıntısı, mide bulantısı, gaz, şişlik, ter öyle. Aman Allahım. Aklıma geldikçe yine korkup o anı yaşamış gibi oluyorum. Özellikle hassas mideniz, hassas bünyeniz kokuya hassasiyetiniz varsa ASLA denemeye dahi kalkışmayın.Merhaba bende başladım soğan kürü icimeye fakat müthiş bir gaz yaptı kalbimi çok sıkıştırdı devam edemiyorum acaba ne yapmalı