soğan kürü yapmak istiyorum acil bilgi verirmisiniz....

sebus09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
1.599
62
163
39
Aydın
arkadaşlar öncelikle pko hastası değilim adetlerim çok düzenlidir öyle ki saat tutsam saatinde gelir,kist vs de yok ama sol tüpüm tıkalı sağ çok şükür açık ve doktorum sağ tüple de hamile kalabileceğimi söyledi 4ay deneyelim dedi olmazsa aşılamaya başlıcaz ama 3 ay oldu daha bişey yok ben de bu ay soğan kürüne başlamak istiyorum faydası olurmu sizce hani genelde bu kür adet düzensizliği yada kisti olanlar içinmi normal olarak ben de kullanabilirmiyim benim gibi olup da kullananız veya bilginiz varmı bgn adetimin 4.günü 7.günü başlanmalıymış bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Bildigim kadari ile yani ibrahim saracoglundan dinlemistim sogan kuru adet duzensizligi icindi . Gebe kalmak icin yarari var mi bilmiom

yap tabi Allah ın izni ile zararı olmaz faydası olur inşallah

Kızlar bu kür nasıl yapılıyo mor mu sarı soğan mı_?
ne kadar sıklıkta ne kadar içiliyo_?

Sogan kuru en iyi etki bakimindan adet bitiminden en az 7 sonra baslanir 15 gun sure ile icilir.Bir sonraki adet baslamasina 10 gun kala baslanir 5 gun sure ile icilir.Ac karnina olucak ve en onemlisi iliktan sicaga icilecek soguk icilirse hic bir faydasi yok.Bende pazar gunu basliyorum nasipse sifasi olur insallah hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…