• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru yapmak düşüğe sebeb olabılırmı?

eminemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
195
6
68
kızlar.bende çikolata kisti var boyutları buyuk hemde.sag ve sol tarafta. doktorlar amelıyat dıyor.lakın korkuyorum.saraçoglunun dedıgı gıbı sogan kurunu uygulayım dıyorum .lakın bızde eskıler ıstenmeyen çocugu duşurmek ıçın kullanırlarmış.çok cıddıyım .annem anlatmıştı komşumuz sogan kuruyle duşurmuş.yıne bı tanıdıgımız duşurmek için yapmış sogan.
şunu demek ıstıyorumkı çokazbı ıhtımalde olsa doktorlar gebelıgın mumkun olabılecegını soyluyor. eger olurda sogan kuruyle duşerse dıye korkumdan onuda uygulayamıyorum. biyandan da içim içimi yıyo yapsam belkı kıstlerımde kuçulme olur dıye.varmı duyumu bılgısı olan kızlaryaaa.ALLAH rızası için bilgisi yada duyumu olan cevap versin lutfennnnnnnn
acab hamılelık için ve kıstlerden kurtulmak için tam olarak hangı gunlerde uygulamak gerekıyokı

Maydanoz suyu soğan suyu veya kürü bunlar düşüğe sebep olabiliyor ben hamileyken doktorum söylemişti. Adetin bitince soğan kürüne başlaman en sağlıklısı hamile olmadığından emin olursun.

canım zaten adetinden sonra 15 gün yapıyosun yani ortalama yumurtlama günlerinde bırakmıs oluyosun bir sonraki ay tekrar aynı

pekı adetın ılk gunu başlansa ve 14 1.gunler yumurtlama gunlerıya ozamana kadar yapsam zararı olmaz heralde ozaman dımı.faydalı olurmukı oşekılde .daha once adetlkıyken yaptım parça lar gelmişti ya.saraçogluda sıtesınde ısrarla adete on gunkkala dıyor.

Back