• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü yapip adet gecikmesi yasayanlar varmi? Tarlusal, Triseguens kullananlar. Bakabilir mi

Maviesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.025
5.826
148
Merhabalar en son adeti 24 eylülde oldum 2 aydır adet olamiyorum adet bitimi 15 gün sogan kürü yaptım ne olduysa ozaman oldu tarlusal kullandım ilaç bitti 17 gun gecti regl olamadim bugün doktorum triseguens diye ilaç verdi daha önce kullanan varmı günlük 1 adet kullanılıyor ama sen 2 adet kullan dedi ilaç bitince regl olcan dedi bu ilaç ise yararmı artık çok şiştim psikolojik olarak ta yıprandım afet olsaydım tüp bebeğe başlıcaktim adet olamiyorum diye oda kaldi :(

Merhabalar en son adeti 24 eylülde oldum 2 aydır adet olamiyorum adet bitimi 15 gün sogan kürü yaptım ne olduysa ozaman oldu tarlusal kullandım ilaç bitti 17 gun gecti regl olamadim bugün doktorum triseguens diye ilaç verdi daha önce kullanan varmı günlük 1 adet kullanılıyor ama sen 2 adet kullan dedi ilaç bitince regl olcan dedi bu ilaç ise yararmı artık çok şiştim psikolojik olarak ta yıprandım afet olsaydım tüp bebeğe başlıcaktim adet olamiyorum diye oda kaldi :KK43:
Bende geçen ay adetime 1 gün kala soğan suyu içtim ve bu ay gecikme yaşıyorum 12 gün tarlusal kullanmaya başladım inşallah adet olurum :(

Tarlusal söktürür yada sökdürmezse durumu buraya yazarmisin canim bilgi icin
Tamam canım haberdar ederim daha bugün 3. Gün kullanımındayım hamilelik diye düşünmüyorum çünkü eşim uzakta en son 21 Eylül de ilişkimiz olmuştu onun üstüne günün de adet oldum ama bu ay gecikme yaşadım

Suanlik yan etki yaşamadım hiç ara ara kahverengi akıntılarım oluyo
Icerken bendede kahve akıntılar oldu canim regl günüm geldi 10 gün geçti regl olmadım tarlusal kullandım olmadim 2 ayı geçti başka ilaca başladım umarım olurum 😭😭😭

Icerken bendede kahve akıntılar oldu canim regl günüm geldi 10 gün geçti regl olmadım tarlusal kullandım olmadim 2 ayı geçti başka ilaca başladım umarım olurum 😭😭😭
İnşallah olursun canım bende olurum inşallah insan stres oluyor olmayınca 🙄 geçen ay adet oldum bende tam gününde o yüzden hamilelik diye düşünmüyorum ne olduysa soğan suyunu içtikten sonra oldu 😔

Peki doktora gözüktün mü acaba ben ilaç bitsin olmasam yine doktora gözükmeyi düşünüyorum bundan 4 sene önce çikolata kistlerim vardı benim adetlerim düzensiz olurdu ama son 2 senedir hiç bir düzensizlik yasamiyordum yine ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum bakalım adet olmazsam gidecegim

Peki doktora gözüktün mü acaba ben ilaç bitsin olmasam yine doktora gözükmeyi düşünüyorum bundan 4 sene önce çikolata kistlerim vardı benim adetlerim düzensiz olurdu ama son 2 senedir hiç bir düzensizlik yasamiyordum yine ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum bakalım adet olmazsam gidecegim
2 kere gittim regl olunca sulu ultrosan cekilicek ve ertesibay tüp bebege baslicaz normalde ekim kasimda idi ama regl gelmedi napalim nasip böyle bekleyelim bakalm canım

Merhabalar en son adeti 24 eylülde oldum 2 aydır adet olamiyorum adet bitimi 15 gün sogan kürü yaptım ne olduysa ozaman oldu tarlusal kullandım ilaç bitti 17 gun gecti regl olamadim bugün doktorum triseguens diye ilaç verdi daha önce kullanan varmı günlük 1 adet kullanılıyor ama sen 2 adet kullan dedi ilaç bitince regl olcan dedi bu ilaç ise yararmı artık çok şiştim psikolojik olarak ta yıprandım afet olsaydım tüp bebeğe başlıcaktim adet olamiyorum diye oda kaldi :KK43:
Bende soğan kürü içtikten sonra 1 ay adet göremedim

Yaaa ben de aynı şeyi yaşıyorum bir ay olacak olmadım , ilk hafta bebek mi acaba diye sevindik bir sonra negatifi gördük. Soğan suyu içmiştim hani söktürüyordu bu ya 😭

Back