19.04 galiba yumurtam catladi ve normalde 5 veya 6 gün sonra yerlesiyor deniliyor. Acaba yerlesme kanimi benimde aklima geldi ama yarin kesilmezse ozaman süpheli bir durum galiba.Merhabalar diğerlerini bilemiycem ama pembemsi silinince gelen akıntı diyince aklıma kendi yerleşme kanamam geldi böyle olmuştu ama bi hafta önce adet görmüşsünüz. Değişik bi durum
Simdilik bilemicem malesef cünkü henüz cok erken. Adetime 9 gün var daha :/Hamile olabilir misiniz?
Benim iki gün gelmişti bence test yapın bende heyecanlandım19.04 galiba yumurtam catladi ve normalde 5 veya 6 gün sonra yerlesiyor deniliyor. Acaba yerlesme kanimi benimde aklima geldi ama yarin kesilmezse ozaman süpheli bir durum galiba.
insALLAH canim ama bende o hafif pembe akinti rengi koyulasti kahverengi koyu kirmizi gibi oldu :/ simdi bilmiyorum ne oldugunu. Adet olmadim ama henüzMerhabalar benimde 9 var adetime inşallah ikimizde hamileyizdir
Yumurta catladiktan sonra 6 gün oldu daha bisey belli olmazkiBenim iki gün gelmişti bence test yapın bende heyecanlandım
MERHANBA SONUCUNUZ NE MERAK ETTİMYumurta catladiktan sonra 6 gün oldu daha bisey belli olmazkiama öyle bisey olursa yazarim buraya ☺