- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
- Konu Sahibi theparadise
-
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
canımm cok teşekkur ederım saolASIN ama adetımle alakalı yazmamısın adet bıttıkten hemen sonra baslayabılırmıyım kı Eki Görüntüle 379270 [/QUOTEs]
soğan kürü adetin bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır tatlım inşallah hayrını görürüz..
inşallah tutunurlarben bi adet olayımda bal çörekotu tarçın karışımını deniycem yanındada incir falan yicem.. bakalım bu sefer tutunacaklarmı bize..
inşallah tutunurlar
en azından benim kadar ümitsiz deyilsin
Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım ama ondan önce de bir çok tedavi yöntemi denedi doktorum olmadı tüp bebek de denedi ilki değil ikincisi tuttu hem de ikiz çok şükür:)Ben ikinci tüp bebek olmadan önce belime birkaç defa yakı yapıştırdım tedaviden önce yani sonra hemen tuttu ikizim oldu bunu da bi arkadaşım tavsiye etmişti ben deneyin derim:=
eczaneden alın ilk basta biraz yakar ama sonra alışıyosunuz zaten kullanma talimatı var üstünde
inşallah bende o şansı kişilerden olurumcanım ben daha önceki burda deneyimli kişilerin yazılarını okudum tüp bebek aşılama yollarnı deneyip olmayan ama soğan kürü basl çörek otu kullanım hemen ertesi ay hamile oldğnu öğrenen çok insan var ümitsizliğe kapılma.. herşeyin hayırlısı.. inanmak yetiyo..
hayırlı olsun allah kocağına almayı nasıp etsinBen de tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım ama ondan önce de bir çok tedavi yöntemi denedi doktorum olmadı tüp bebek de denedi ilki değil ikincisi tuttu hem de ikiz çok şükür:)Ben ikinci tüp bebek olmadan önce belime birkaç defa yakı yapıştırdım tedaviden önce yani sonra hemen tuttu ikizim oldu bunu da bi arkadaşım tavsiye etmişti ben deneyin derim:=
inanırmısın 2 dk önce ablamın görümcesiyle aynı şeyi konuşuyoduk yakı yapıştırbide asprin iç dedi kanı sulandırıyomuşş..
peki herhangi bir zamanda yapmak gerekiyomu messelaeczaneden alın ilk basta biraz yakar ama sonra alışıyosunuz zaten kullanma talimatı var üstünde
inanırmısın 2 dk önce ablamın görümcesiyle aynı şeyi konuşuyoduk yakı yapıştırbide asprin iç dedi kanı sulandırıyomuşş..
peki cnm ilişkiye girmeden ne kadar önceden takıcaz bunu..
Bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti ben çokk tedavi gördüm tüp bebek tedavimin de ikincisi tuttu işte dediğim gibi ondan önce yakı aldım yapıstırdım ikizim oldu hem yakı galiba beli kuvvetlendiriyor çünkü doktor çok güzel yer bulmuslar dedi rahime çok sağlam oluyor galiba ne bileyim:))
kızlar bu incir kürünü günde bir defamı yoksa 3 defamı içmek gerekiyoayyy nasıl heycalandım bilemezsiniz.. şu soğan kürüm bitsinde onu yapim bide.. kürde 5. günüm dahaaa( 10 gün var
bacım nasıl adetine 12 gün varya sen yalnış kollanmışsın soğan kürünü
kızlar bende bu ay soğan kürü denedim bugün son günüm sonra incir kürüne başlıcam zaten soğan kürüyle beraber hergün 5-6 adet incir yedim.eşime de keçiboynuuz kürü uyguladım.bakalım etkisi oldumu görücez 12 gün falan var adetime inşallah olmam.bende 6 yıllık evliyim 2 aşılama,1 tüp bebek başarısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?