soğan kürü veya incir kürüyle hamile kalan var mı?

theparadise

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
510
162
323
kızlar merhaba daha önce bu konuyla alakalı yazıları okudum ama hala bunları deneyenlerin olup olmadğını merak ettim açıkçası..
3 yıldır evliyim ama korunmadığımız halde gebelik oluşmadı ...eşimle kontrollerimizi yaptırdık sorun yok ikimizdede.. neyse geçen ay adetim 15. de oldum ve bu ay henüz olmadım..ama test yaptım ve negatif çıktı testin yanlış olabileceğini düşünerek tekrar kan testine yöneldim sonuç:0.44 (negatif ) çıktı.... ve bende burdan fikir edinmeye başladm... soğan kürü ve incir kürüyle alakalı yazıları okudum etkilendim.. hala aranızda bu kürü uygulayan varmı yada bu kürler sayesinde hamile kalan varmı... ?

Yüce Rabbime sığınıyorum..

Soğan ve inciri kürünü kullanıp faydasını görenler var canım..
şahsen ben enfeksiyonlarım için bir dönem soğan kürünü kullanmıştım ve etkisini de gördüm

hamilelikten öncemi kullandın peki sonra mı? canmmm

hamilelikten önce kullandım canım, benimde korunmasız 1,5 yıl gebe kalamadım..
çok sık enfeksiyon geçiriyordum..soğan suyu çok fazla içemedim ama
soğanı doğrayıp üzerine sumak,tuz ve yağ ilave edip öyle tüketiyordum..
birde hamile kaldığım ay ceviz,çörek otu ve bal yemiştim..
takdir-i ilahı canım,,allaha sığın ve dua et bir de bol bol meryem süresini oku

bol bol dua emekten başkada çarem yokki..artık insanların çocuk düşünmüyomusunuz.. kaç yıl oldu vleneli demelerine karşı cvp vermekten yoruldum..bi umut işte..denemeye değer.. inşallah bu kür sayesinde bişeyler olur.. artık bende o yumuk elleri öpmek istiyorumm

anlayabiliyorum seni canım nolur üzülme ,,çevrenede kulak verme,,
sen elinden geleni yap tevekkülü Allah'a bırak
inşaallah mevlam tez zamanda nasip eder canım.
duacınım..

anlayabiliyorum seni canım nolur üzülme ,,çevrenede kulak verme,,
sen elinden geleni yap tevekkülü Allah'a bırak
inşaallah mevlam tez zamanda nasip eder canım.
duacınım..

ALLAH razı olsunn... cnmm burdada birbirimize destek olmak çok ii gelio Allahım olmayan herkese nasip etsin inşAllah.. çok teşekkür ederim sanada..

ALLAH razı olsunn... cnmm burdada birbirimize destek olmak çok ii gelio Allahım olmayan herkese nasip etsin inşAllah.. çok teşekkür ederim sanada..

rica ederim canım benim..senden de Allah razı olsun..amin canım inşaallah tez zamanda
kendini üzme tamam mı..Mevlam hayırlı zamanı biliyo..sabret ve tevekkül et..
iyi geceler tatlım..

esincim iyi geceler topigin hayırlı olsun bende 1,5 yıllık evliyim bebişim olmadı sogan kürü yaptım doktor duphaston die bi ialç verdi onu içiyorum bal tarçın çörek otu yaptım şu an beklemedeyim

merhaba arkadaslar bende polikistikover vardı surekli duzensiz adet oluyordum sonra sogan kurune basladım ve o ay doktorun verdıgı ılacla adet oldum ama sogana devam ettım ve gene adet olmadım sonra doktora gittim adet olamadıgımı soyledım 55 gun falan olmustu olmayalı doktor ultrasonla kontrol ederken keseyi gördü ve suan 10 haftalık hamileyim ben kesinlikle soganın işe yaradıgını düşünüyorum ve tavsiye ediyorum.Hepinize saglıklı ve mutlu günler diliyorum.

ayyyy cnm çok sevindim senin adınaaa.... peki kürü ne kadar süre kullandın benimde adetlerim çok düzensiz geçen ay 10 da oldum bu ay hala olmadım:SS kafayı yicemmm

esincim iyi geceler topigin hayırlı olsun bende 1,5 yıllık evliyim bebişim olmadı sogan kürü yaptım doktor duphaston die bi ialç verdi onu içiyorum bal tarçın çörek otu yaptım şu an beklemedeyim

canım inşallah hayırlısıyla bir an önce bebişine kavuşursun... bende soğan kürü bittikten sonra yapıcam..bakalım nolcak.. inşallah hayırlı haberler alırızz..

cok sevındım hayırlı olur ınsallah canım benımde polıkıstlık ower var duzensız adet aynen fakat sogan kurunu nasıl uygulayacagımı bılmıyorum ve doktorunuz hangı hapı verdı canım benıde bılgılendırırsen cok sevınırımmmmm

cnm bende pko luyum. soğan kürü uyguluyorum 2. kür bitti hala regl olmadım bekliyorum. testte yapmadım hayırlısı artık inş bebek vardır

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…