• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü veya incir kürü ile hamile kalanlar lütfen yardım edin

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
0
46
Diğer
soğan kürü veya incir kürü ile hamile kalanlar lütfen yardım edin bu iki kürü aynı andamı uyguluyoruz faydasını göreniniz varmı ya çok çaresizim yardım edin ne olurrrr?

selam soğan kürünü kistim için içmşitim bir ara ama incir kürü ile aynı anda ıuygulamayın diyor. ibrahim saraçoğlu sitesine gir bi bak istesen . herşey gönlünce olsun

merhaba ben yeni katıldım aranıza. bende de iki defa kist oluştu dr.um tedavi verdi. iki ay önce soğan kürrü uyguladım.. dr a gitmedim henüz ama kist oluşmadı galiba. şimdi bebek için uğraşıyoruz. bakalım hayırlısı. darısı bütün isteyenlere inşallah....

kızlar bana yardım ne olurrr 4 aydır hamıle kalmaya ugrasıyom hem pco var hem cıkolata ayrıca dogal olarak kılo:( sogan kuru cok etkılı oluyor hamılelıkte dedıler tam denıcektım kadın dogumcu yengem dedı kı asırı kanama yapabılır amelıyat olmak zorunda kalabılırsın yaa ben ne yapıcam bılmıom cocuk ıstıom :( :( :(

Back
X