- 24 Şubat 2016
- 43
- 11
- 8
- 29
- Konu Sahibi GulcanYlmz
Kızlar merhaba. 21 yaşındayım, bekarım ve 7 cm kistlerim var yumurtalığımda. 18 imdeyken öğrenmiştim kistim olduğunu, kanımda pıhtılaşma çok yüksek oranda olduğu için bana ilaç tedavisi uygulanmadı. Geçen ay doktorum artık açık ameliyat yapılması gerektiğini söyledi. Son 8 aydır adetlerim de çok gecikiyor, 45 günde bir oluyor. Ben de çok araştırdım. Soğan küründen memnun olanlar çokmuş, denemek istedim. Geçen ay 15 gün uyguladım. Akıntım arttı fakat çamurumsu bir akıntıya dönüşmedi. Fakat adetim ilk kez 45 güne aksamadı, tam zamanında oldu. Ve bu sefer adet dönemimde her zamankinden daha fazla kanama, daha fazla pıhtı oluştu. Kistleri regl döneminde attım mı, yoksa ters bi etki mi oluştu bilmiyorum. Şu an 15 günlük ikinci bir kür yapıyorum. Önümüzdeki ay doktora gideceğim kontrole. Yaşım da küçük, ameliyat olmak istemiyorum açıkcası.. Sizler soğan kürü ya da başka bir kür denediniz mi kistleriniz için? Sonuç alan varsa yahut bir tanıdığında bunu duyan varsa bilgilendirirseniz çok sevineceğim. Kistleri yok olmasa bile küçülenleriniz var mı bitkisel kürlerle acaba?