Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ VE MEME KANSERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vahvah85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
347
384
33
39
Kızlar merhaba 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pkoluyum geçen ay bebek istemeye başladık Doktoruma soğan kürü nu sordum bana direk Meme kanseri olmak istiyorsan iç dedi. Böyle kürler östrojen hormonalarini yükselttiği için meme kanseri olma riskini çok arttırıyor dedi Kafam karıştı aranızda kullanan hamile kalan varmı

İlk defa böyle bişey duydum. Doktorlar genelde böyle şeylere karşıdır korkutmak amacıyla demiş olabilir devley hastanesine mi gitmiştiniz?

İlk defa duyuyorum.
Soğan kürüyle hamile kalan çok kişi var.
Kürle ilgili topik var orayı okumanı tavsiye ederim.

Ya inanmahin boyle seylere soganin o kadar faydasi varki.bende pko maduruyum malesef sogan kuru kullandim inanarakta yaptim o ayda hamile kaldim.mikroplara bile iyi geliyoe

İlk defa böyle bişey duydum. Doktorlar genelde böyle şeylere karşıdır korkutmak amacıyla demiş olabilir devley hastanesine mi gitmiştiniz?
Hayır iyi bir özel hastaneye gittim hatta Saraçoğlu nu kastederek onlara kulak asmayin falan dedi Kurun topigini bulamadım link atarmisiniz

Dediği doğru östrojen hormonu fazlalığı kansere neden olabilir. Ama soğan kürünün böyle bi etkisi yok. Hormonlara bi etkisi yok daha doğrusu. Enfeksiyon, tıkanıklılık, yapışıklık vs varsa temizler hepsi bu. Niye korkutmaya çalışmış doktorun, ne çıkarı var onu da bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…