soğan kürü ve kanama

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
41
kızlar ben soğan kürünü yaklasık 6 gundur yapıyorum dun adet olacakmısım gıbı belım agrıdı ve bugunde bıraz kan geldı acaba sogan kurunden mı ???

kızlar ben soğan kürünü yaklasık 6 gundur yapıyorum dun adet olacakmısım gıbı belım agrıdı ve bugunde bıraz kan geldı acaba sogan kurunden mı ???

sen söktürsün diyemi yapıyordun kürü!!? bebek beklemiyo muyduk ne oldu ki aralarda canımcığım??:bbo:

b;ende sogan kuru yaptim ve ictim bitirdikten sonra adetim baya cok oldu . dusunun gece yatagimdan kalktim ; cok oldm baya iyi geldi ;icim temizlenmistir ; benimde miyomum vardi 2 santim ins gitmistir ; hayirlisiyla gelsin bebecikler ;

soğan kürünü yaparken korunmak gerekiyor çünki söktürücü özelliğinede sahip..
soğan kürünün asıl amacı iltihap enfeksiyon vs komplikasyonları gidermek..
fakat dediğim gibi bebek olursada zararlıymış..
bilginize..

hadi yaa. ben bir ay yaptim..bu ayda adete on gun kala yapiyim diyodum??? ne yapicaz simdi????

canım yinede sen dediğime bakma güzelce bi araştır sonra yap..
ben sadece duyduklarımı yazdım..
a.s.

valla ben 5 yıldr bekledim olmadı bi aykullandım oldu ama malesef oda boş gebelikmiş tekrar başladım inşşşşlllllllllllllhhhhh olur hamişler duanıza ihtiyacım var sizin dualarınız kabul oluyomuş öptüm siziiiiiii dünyanın şanşlı anneleriiihihoyyyt

ben 3. kez deneyip bıraktığımda adet gunum cok gecikmişti....ama bi sorun olmadı sonra...

X